Ziołowe kosmetyki - jaki sklep?

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
Beatrycja_69

Ziołowe kosmetyki - jaki sklep?

Post autor: Beatrycja_69 »

Witam. Od wielu lat jestem fanką naturalnej pielęgnacji ciała, więc szukam sprawdzonego sklepu internetowego z ziołowymi kosmetykami. Możecie mi coś polecić?
Awatar użytkownika
Oriana-99

Re: Ziołowe kosmetyki - jaki sklep?

Post autor: Oriana-99 »

Moim sprawdzonym sklepem, w którym najczęściej robię zakupy jest sklepdozdrowia.pl. Mają bardzo bogaty asortyment i o wiele lepsze ceny niż stacjonarne sklepy. Jestem pewna, że znajdziesz tam coś dla siebie, ja bardzo polecam :)
Awatar użytkownika
Dagmar

Post autor: Dagmar »

Dziewczyny, mnóstwo naturalnych kosmetyków, tworzonych na bazie różnych ziół znajdziecie w ofercie https://drogeriadlaciebie.pl/ . Kupiłam tu m.in. krem z serii vegan muesli oraz kilka mydełek z olejkiem z drzewa herbacianego. Asortyment jest tak szeroki i różnorodny, że najlepiej jak same zerkniecie.
Awatar użytkownika
malinka

Post autor: malinka »

Też bardzo lubię naturalne kosmetyki, moja ulubiona marka to Orientana, zaopatruje się najczęściej na ich stronie, bądź w drogeriach typu hebe, kontigo.
Awatar użytkownika
esperanza

Post autor: esperanza »

a moze koreańskie? Ja kupuje takie kosmetyki własnie na sklepie www.skin79-polska.pl i jestem zadowolona z wysokiej jakosci

psycholog vs psychiatra
nąski

Post autor: nąski »

Od dłuższego czasu razem z koleżanką używam podkładu z annabelle minerals. Świetnie się nakłada zwłaszcza ich gąbką do makijażu. Nie robią się plamy, a cały makijaż wytrzymuje cały dzień w pracy.
gość

Post autor: gość »

Spoko sa naturalne produkty tez je lubie nie tylko do jedzonka ale rowniez do ciala. Moje ulubione kupuje bezpisrednio ze strony producenta czyli z orientana.pl maja duzo produktow i czesto jakies promki takze warto zagladac regularnie.
ODPOWIEDZ