Zdrowa żywność online

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
benigna1980

Zdrowa żywność online

Post autor: benigna1980 »

Hej! W jakich sklepach internetowych najczęściej kupujecie zdrową żywność? Z certyfikatem lub bez. Możecie polecać swoje ulubione sklepy, gdzie produkty nie kosztują majątek :)
Awatar użytkownika
Maryja1967

Re: Zdrowa żywność online

Post autor: Maryja1967 »

Pod tym względem bardzo dobrze zaopatrzony jest skleparonia.pl. Kupisz u nich też zioła, suplementy diety czy naturalne kosmetyki. Mają korzystne warunki dostaw, kontakt z obsługą jest bezproblemowy. Mało jest tak fajnych sklepów moim zdaniem :)
Awatar użytkownika
Rybka

Post autor: Rybka »

Z jakich stronek korzystacie, jeżeli chodzi o zakupy online zdrowej żywności i kosmetyków? Mi znajomy polecił mi Swojska piwniczka i przyznam szczerze, że mają mnóstwo produktów w bardzo dobrych cenach.
Awatar użytkownika
Aldona

Post autor: Aldona »

Tak, ja zamawiam z Rano Zebrano. Firma działa na terenie warszawy, kompletuje zamówienie jeżdżąc po lokalnych rolnikach i dowożą do domu. Mają nie tylko owoce i warzywa ale tez nabiały mięsa jajka i wiele wiele innych zdrowych rzeczy
Awatar użytkownika
vesta35

Post autor: vesta35 »

Często zamawiam takie produkty online, jest to wygodne, a co ważniejsze, wybór jest ogromny.

instalacja odgromowa na blachodachówce
Awatar użytkownika
reynolds.troy

Post autor: reynolds.troy »

Dobrze, że zdrowa żywność jest coraz łatwiej dostępna.
Awatar użytkownika
kwiatek

Post autor: kwiatek »

Mi bardzo często zdarza się kupować żywność on-line. Tak jest szybciej, wygodniej i taniej ;) Jako, że w moim domu często je się jakieś potrawy z ryżu, to robię takie zakupy na zapas w sklepie internetowym https://jawo2008.pl/286-ryz-paraboliczny.html. Polecam również i Wam ;)
Karola ł

Post autor: Karola ł »

Macie rację. Teraz zdrowa żywność jest powszechnie dostępna. Można ja dostać nawet w sklepach online. Mój ulubiony to Słodkie Zdrowie https://slodkie-zdrowie.pl/pl/. Zamawiam u nich produkty raz w miesiącu. Szybko dostawa, duży wybór. Polecam wam zajrzeć na ich stronę internetową.
kurtiś

Post autor: kurtiś »

Ja często robie zakupy żywnościowe przez internet ale dopiero niedawno znalazłam bardzo ciekawy przepis na stronie https://www.bee.pl/wegetarianskie-i-weg ... a-685.html nigdy nie jadłam wegańskiego pasztetu więc trzeba będzie nadrobić zaległości. Po za tym zapewne zrobię tutaj również zakupy.
ODPOWIEDZ