Torebka uniwersalna

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
Grivina

Torebka uniwersalna

Post autor: Grivina »

Chciałabym kupic sobie jakaś fajną torebke na każda okazje. Widziałam tutaj https://sandicious.pl/2019/05/szara-tor ... da-okazje/ , kilka fajncyh przykładów. Wy korzystacie z takich torebek ?
Awatar użytkownika
frankas

Re: Torebka uniwersalna

Post autor: frankas »

Ja mam tylko uniwersalne, przede wszystkim muszą być pojemne i wygodne
Awatar użytkownika
wadzinska

Post autor: wadzinska »

A może jakaś torebka handmade'owa? :)

ykyfty
Awatar użytkownika
Aldona

Post autor: Aldona »

ja mam z witchen, nie poelcam
Awatar użytkownika
Słonk0
Kontakt:

Post autor: Słonk0 »

Polecam sprawdzić Modoweopowieści.pl. To blog z wieloma fajnymi modowymi propozycjami, w tym również torebkami.
Białystok noami-fashion.pl
Grażynka

Post autor: Grażynka »

W sumie to raczej każda z kobiet lubi na pewno torebki i zapewne nie kończy się na posiadaniu jednej. Dla mnie przede wszystkim włoskie torebki skórzane są bardzo ładne i myślę, że na pewno warto jest je mieć. Co by nie mówić to torebki ze skóry przecież są bardzo wytrzymałe no i cały czas modne.
wiśnia

Post autor: wiśnia »

Jeżeli mogłabym wam coś doradzić, to myślę że największy wybór w zakresie różnorodnych torebek zarówno męskich oraz damskich można znaleźć na stronie sklepu https://torbs.pl. Zajrzyjcie sobie tam w wolnej chwili, a przekonacie się sami. Mają na tyle zróżnicowany asortyment, że bez problemu, nawet najbardziej wymagający klient będzie w stanie wybrać tam coś, co będzie pasowało do jego garderoby. Dajcie znać, czy coś wpadło wam tam w oko. Jestem ciekawa waszych opinii na temat tego sklepu.
grubalinka22

Post autor: grubalinka22 »

Piękne eleganckie i skórzane torebki dla kobiet znajdziecie na stronie bigordi. Ja tam zamawiałam też akcesoria do torebek ostatnio to kupiłam łańcuch do torebki teraz na ich stronie jest naprawdę atrakcyjna oferta. Koniecznie się z całą zapoznajcie. Zachęcam
ODPOWIEDZ