tania apteka
Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
tania apteka
Post autor: limiska »
Najtańsza apteka w waszej okolicy to....? będę wdzięczna za polecenia,bo niestety w aptece w której kupowałam do tej pory ceny mocno poszły w górę i muszę znaleźć jakąś tańszą opcję
Re: tania apteka
Post autor: Dora »
Hej, zobacz w DOZ, mają tam jeszcze przystępne ceny. Ja kiedyś kupowałam gdzie opadnie, dopóki nie zauważyłam, że ceny w aptekach naprawdę są różne. W doz warto kupować na pewno.
Post autor: manamana »
U nas też jest najtaniej w dozie, ostatnio jak miałam większą ilość leków do kupienia przed wyjazdem na ferie to przeszłam się po aptekach i porównałam ceny. W dozie zapłaciłam najmniej
Post autor: limiska »
dzięki wielkie, byłam w doz, kupiłam potrzebne leki, jestem pozytywnie zaskoczona tym że ceny były tak przystępne, na pewno w przyszłości będę jeszcze korzystać
Post autor: manamana »
No to super Naprawdę warto, bo w dozie nie dość, że mają najlepsze ceny to jeszcze nigdy nie miałam problemów z dostępnością. A nawet jeśli czegoś zabrakło to były dostępne zamienniki
Post autor: Melka »
Jeżeli chodzi o apteki, to zdecydowanie doz ma najlepsze ceny. Ostatnio robiłam tam większe zakupy i byłam mega zadowolona, więc jak najbardziej polecam tam robić zakupy.
Post autor: Sofia »
Ja też mogę polecić DOZ,cały czas mają tam dobre ceny, a jestem na bieżąco, bo wczoraj robiłam tam większe zakupy Mam nadzieję, że będą trzymać takie dobre ceny długo.