Napoje, soki??

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
czeszczu

Napoje, soki??

Post autor: czeszczu »

Jakie soki, napoje lubicie pić??
Ja co jakiś czas zmieniam swoje upodobania. Ostatnio np skusiłem się na tymbarka mango-mięta. Na pewno nie raz do niego wrócę
Fiśka33

Re: Napoje, soki??

Post autor: Fiśka33 »

To może dieta sokowa którą będziecie mogli znaleźć w ofercie SportFoodSoki i zdecydowanie polecam ponieważ udało im się przede wszystkim zadbać o urozmaicone posiłki, wsparcie dietetyka przy wyborze odpowiedniej wersji kalorycznej. Poza tym jest bardzo smacznie, świeżo i zdrowo taki detoks to naprawdę ogromna pomoc!
Awatar użytkownika
tusia82

Post autor: tusia82 »

Jeśli lubisz soki to sprawdź te marki Korab Garden. Są zdrowe i pyszne. W 100% naturalne. Nic do nich nie dodają - kupujesz sam sok. Tu https://korabgarden.pl/pl/produkty/sok- ... remium-nfc jest ich sok z aronii. Owoce pochodzą z ekologicznych upraw. Te soki są tłoczone na zimno, zachowują więc pełnię witamin. Myślę, że będą Ci smakowały.
Łucjana

Post autor: Łucjana »

Ja kupuje często w delikatesach włoskich online. Tam można znaleźć różne napoje i soki. Ostatnio też zamówiłam Sery włoskie oliwę, makarony sery a także różnego rodzaju napoje warto kupować w takich sklepach. Tam są prawdziwe włoskie produkty a one są świetne i bardzo dobre. Ja polecam.
ODPOWIEDZ