Jakie zabiegi w Salonie Alicja polecacie?
Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
- aldona1990
Jakie zabiegi w Salonie Alicja polecacie?
Post autor: aldona1990 »
Cześć! Od jakiegoś czasu zastanawiam czy warto skorzystać z oferty Salonu Alicja i zapisać się na któryś z zabiegów. Co sądzicie na temat tego salonu? Polecacie depilację laserową? A może byłyście tam na innym zabiegu?
- Augusta90
Re: Jakie zabiegi w Salonie Alicja polecacie?
Byłam tam na depilacji ud i twarzy. Zabieg trwał bardzo krótko i był praktycznie bezbolesny. Powtarzałam go jeszcze kilka razy – aż ostatecznie uzyskałam idealnie gładkie uda i twarz.
- Lilia_96
Kiedy miałam problem z cellulitem, to znajoma poleciła mi zabieg endermologii ciała w salonie Alicja. Dzięki kilku zabiegom jędrność mojej skóry znacznie się poprawiła i pozbyłam się cellulitu.
- klarcia
Nie wiem jakie zabiegi są najbardziej polecane, bo nie korzystam z salonów kosmetycznych. Wolę sama się zajmować swoją cerą tym bardziej, że teraz jest to dużo łatwiejsze gdyż dostęp do dobrych kosmetyków mamy wszędzie. Moja przyjaciółka od dłuższego czasu zamawia stąd https://www.perfumesco.pl/oczyszczanie-twarz kosmetyki i jest z tego wyboru bardzo zadowolona. Także i ja spróbuję od nich zamówić jakiś preparat i zobaczymy