Jakie zabawki dla dziecka kupić?

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
Kornel1993

Jakie zabawki dla dziecka kupić?

Post autor: Kornel1993 »

Jakie zabawki dla kilkuletniego dziecka polecacie? Szukam czegoś odpowiedniego dla mojego synka. Jest dosyć spokojny i cichy. Myślałam o zabawkach rozwijających kreatywność. Co sądzicie? Polecacie coś ze sklepu super-toys.pl?
Awatar użytkownika
Lilia_96

Re: Jakie zabawki dla dziecka kupić?

Post autor: Lilia_96 »

Pewnie, że tak! Może jakąś tablicę edukacyjną? A może jakieś narzędzia dla majsterkowicza? Na pewno znajdziesz coś odpowiedniego!
Awatar użytkownika
Boyce

Post autor: Boyce »

Na pewno musisz przejrzeć tę ofertę https://mojebambino.pl/3242-integracja- ... abilitacja . Mają mnóstwo ciekawych rozwiązań, dzięki którym Twoje dziecko będzie nie tylko się świetnie bawić, ale również rozwijać. Jak dla mnie to jest właśnie lider na rynku od takich zabawek.
Granice mojego języka wyznaczają granice mojego świata.
Awatar użytkownika
Delicja

Post autor: Delicja »

Opcji jest całkiem sporo, na pewno coś znajdziecie. Jeżeli nie wiecie jeszcze jakie zabawki wybrać to myślę, że oferta od https://haribi.pl/blog/sklep-z-zabawkam ... a-dwulatka powinna was zainteresować. Tu znajdziecie spory ich wybór, a także porady pomocny przy ich doborze.
Awatar użytkownika
roya

Post autor: roya »

wybór wcale nie jest taki prosty bo tych zabawek jest teraz w sklepach naprawdę dużo. Wiele zależy od tego czym w danym momencie interesuje się dziecko, ile ma lat itd. Uważam osobiście, ze godne polecenia są np zabawki sensoryczne, które idealnie sprawdzą się dla dzieci w wieku do 2-3 lat ( ale nie tylko). Bardzo duży ich wybór znajdziecie w ofercie sklepu Foka Stara :)
ODPOWIEDZ