jakie polecacie apteki stacjonarne?

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
farsaa

jakie polecacie apteki stacjonarne?

Post autor: farsaa »

Jakie polecacie apteki stacjonarne? Gdzie najbardziej aktualnie opłaca się kupować leki żeby zaoszczędzić? SZukam tańszej alternatywy dla mamy która sporo tych leków kupuje
grelka

Re: jakie polecacie apteki stacjonarne?

Post autor: grelka »

niedawno zrobiłam sobie porównanie cen w kilku aptekach, zdecydowanie DOZ wypadł najlepiej i będe tam na pewno kupować częściej, jak masz blisko to polecam tam zajrzeć
lucka

Post autor: lucka »

W moim mieście gdzie w sumie jest sporo aptek to i tak najlepiej cenowo wychodzi apteka DOZ, robię u nich zakupy raz w miesiącu dla siebie i rodziców i ceny fajnie się trzymają.
Malka

Post autor: Malka »

No właśnie u mnie też jest sporo aptek, a dodatkowo porównywałam ceny też z aptekami internetowymi i DOZ mimo wszystko wypadł najtaniej. Godne podziwu :)
mikaa

Post autor: mikaa »

Fakt, u nas też w dozie najtaniej :) Regularnie tam kupuję i nie odczuwam żadnych podwyżek. Podoba mi się to :) Bo w innych miejscach tylko same podwyżki ostatnio
Mila

Post autor: Mila »

Jeżeli chodzi o apteki to obecnie najbardziej opłaca się kupować w doz. Często porównuję ceny w aptekach i naprawdę czasami jestem zaskoczona jakie podwyżki są. W doz jeszcze normalne ceny są.
lemiszka

Post autor: lemiszka »

Stacjonarnie najlepiej kupować w DOZie, oni moim zdaniem mają najlepsze ceny leków i suplementów. Leki, które kupuje regularnie nie podrożały co bardzo mnie cieszy.
papóżka

Post autor: papóżka »

Stacjonarnie to najlepiej kupować w DOZie moim zdaniem oni mają super ceny. Kupuję u nich leki dla siebie i dla rodziców, mają też duży wybór suplementów w dobrych cenach.
gamuszka

Post autor: gamuszka »

Zgadzam się, w DOZie mają bardzo dobre ceny na leki, szczególnie stacjonarnie w aptekach, zaglądam do nich regularnie i ceny nie lecą do góry jak w innych miejscach.
Dagas

Post autor: Dagas »

W doz jest faktycznie teraz najtaniej. Zrobiłam dziś spory zapas leków i gdzie indziej naprawdę zapłaciłabym dużo więcej. Dobrze, że są jeszcze takie miejsca, gdzie można taniej dostać leki czy suplementy.
anielka

Post autor: anielka »

Zgadzam się z Tobą, zaglądam do DOZ regularnie i kupuję u nich swoje leki i leki dla rodziców, nie zauważyłam aby w ostatnim czasie ceny poszły u nich do góry.
anielka

Post autor: anielka »

Zgadzam się z Tobą, zaglądam do DOZ regularnie i kupuję u nich swoje leki i leki dla rodziców, nie zauważyłam aby w ostatnim czasie ceny poszły u nich do góry.
Daba

Post autor: Daba »

Zgadza się, doz ma naprawdę jeszcze dobre ceny, ja kupuję właściwie już tylko tam, bo w innych aptekach niestety podwyżki :( Dobrze, że jeszcze gdzieś można kupić taniej leki czy suplementy.
ODPOWIEDZ