Gdzie kupujecie produkty do paznokci?

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
Gabriela1981

Gdzie kupujecie produkty do paznokci?

Post autor: Gabriela1981 »

Gdzie kupujecie produkty do paznokci - lakiery, lampy do hybrydy, formy do żeli itd.? Będę wdzięczna za polecenia.
Awatar użytkownika
Rut

Re: Gdzie kupujecie produkty do paznokci?

Post autor: Rut »

Ja zamawiam wszystko z marki Victoria Vynn, uwielbiam ich produkty. Cały zestaw do hybryd mam właśnie od nich i bardzo dobrze mi się sprawdza.
Awatar użytkownika
co-kupić

Post autor: co-kupić »

Ja kupuję w rossmanie online (bo w końcu jest pandemia i hołduję zasadzie #zostańwdomu). Mój ostatni nabytek to odżywka do paznokci 8w1 Eveline. Jakoś te wiosenne porządki zaszkodziły i paznokcie mi się łamią, więc czas na odbudowę płytki. Siostrze pomogła to mam nadzieję że i mi pomoże
Obrazek
Awatar użytkownika
kozi44

Post autor: kozi44 »

ja polecam zacząć stosować Biokosmetyki ze sprawdzonego źródła, np te z firmy beBIO Active Cosmetiqs są bardzo dobre, bo mają przyzwoity skład, same naturalne składniki, bez parabenów i konserwantów. Moim zdaniem są bardzo skuteczne
Awatar użytkownika
Laska_33r

Post autor: Laska_33r »

Ja kupuję w internecie. Jest taka hurtownia paznokci https://dyskontkosmetyczny.pl/ gdzie w sumie znajduje wszystko, co potrzeba. I dość fajne ceny mają, no i wybór porządny. A robicie sami paznokcie dla siebie czy robicie też komuś? Ja dopiero się uczę, tzn. robię sobie i znajomym. Ogólnie lubię to robić, ale jeszcze muszę się sporo nauczyć.
Awatar użytkownika
kamana

Post autor: kamana »

w drogeriach - rossmanie czy hebe. a jesli chodzi o markę to moim zdaniem Eveline ma najfajniejsza ofertę na takie paznokciowe produkty. ich odzywka SOS z Eveline to moj ulubieniec. dobry sklad, duza skiutecznosc, niska cena.
Awatar użytkownika
roya

Post autor: roya »

miejsce miejscem ale ważne jest przede wszystkim to co kupujemy ( u mnie królują odżywki z eveline a te dostaniecie w pierwszej lepszej drogerii ;p ). jestem teraz świeżo po kuracji tą utwardzającą odzywką Diament. Jak zwykle produkt spisał się na 5+ :)
ODPOWIEDZ