Gdzie kupować eko żywność?

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
Najsława-82

Gdzie kupować eko żywność?

Post autor: Najsława-82 »

[color= rgb(0, 0, 0);]Podpowiedzcie mi, w jakim sklepie internetowym warto robić zakupy, jeśli chodzi o żywność ekologiczną? Raczej nie kupuję takich produktów w marketach, bo zwyczajnie nie mam pewności co do źródła ich pochodzenia.[/color]
Awatar użytkownika
Lisa80

Re: Gdzie kupować eko żywność?

Post autor: Lisa80 »

Sprawdź ofertę skleparonia.pl. Ja ten sklep bardzo lubię, bo mają świetne ceny i dobrą jakość asortymentu. Kupisz u nich zioła, suplementy diety, produkty spożywcze i wiele więcej. No i przede wszystkim masz pewność, skąd te produkty pochodzą :)
Awatar użytkownika
Aldona

Post autor: Aldona »

Najsława-82 pisze: ↑19 cze 2020, 2:04 [color= rgb(0, 0, 0);]Podpowiedzcie mi, w jakim sklepie internetowym warto robić zakupy, jeśli chodzi o żywność ekologiczną? Raczej nie kupuję takich produktów w marketach, bo zwyczajnie nie mam pewności co do źródła ich pochodzenia.[/color]
Jeśli mieszkasz w Warszawie to polecam Rano Zebrano. To nie jest pseudo eko żywność bo pochodzi prosto od wytwórców czyli lokalnych rolników i sadowników. Najpierw Ty to zamawiasz, potem oni zamawiaja u rolnika, a potem przywożą Tobie na chatę :D prościej być nie mogło :)

solart plus
Awatar użytkownika
wiki33

Post autor: wiki33 »

Zdrowa żywność jest teraz dostępna w sklepach internetowych. Można ją zamówić bez wychodzenia z domu z dostawą pod drzwi ;) My korzystamy z tej opcji i robimy zakupy w https://slodkie-zdrowie.pl/pl/. Mają dobrej jakości olej kokosowy, czystek oraz ksylitol. Muszę w końcu wypróbować ich kosmetyków ;)
Awatar użytkownika
vesta35

Post autor: vesta35 »

Najlepiej jest szukać sklepów z eko żywnością w internecie, ponieważ wybór jest większy.
Awatar użytkownika
reynolds.troy

Post autor: reynolds.troy »

Jeśli mamy taką możliwość, to dobrze jest kupować owoce i warzywa prosto od rolnika.
ODPOWIEDZ