Eleganckie płytki – sklep w Krakowie

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
Awatar użytkownika
Iwa-89

Eleganckie płytki – sklep w Krakowie

Post autor: Iwa-89 »

Cześć! Co sądzicie o salonie z płytkami Cerdesign w Krakowie? Warto tam kupować płytki? Jak oceniacie jakość artykułów i szybkość wysyłki?
Awatar użytkownika
Kama

Re: Eleganckie płytki – sklep w Krakowie

Post autor: Kama »

Co do wysyłki z Cerdesign to jest naprawdę szybko – ponieważ mają duże stany magazynowe. Jeśli chodzi o płytki wysokiej jakości to polecam szczególnie te hiszpańskie. Są naprawdę świetne.
Awatar użytkownika
Julia28

Post autor: Julia28 »

Rzeczywiście te płytki rewelacja. To ja dodam od siebie namiary na sklep Edinos: https://www.edinos.pl/meble-do-lazienki, gdzie mają rewelacyjny wybór mebli łazienkowych w doskonałych cenach. Meble są solidne, doskonale wykończone, a co najważniejsze bardzo funkcjonalne. O to przecież chodzi w meblach do łazienki - mają spełniać swoją rolę!
Awatar użytkownika
Luna

Post autor: Luna »

Apropo tematu - myślę ,że warto także znać skuteczne sposoby na czyszczenie płytek ,bo wbrew pozorom nie jest to łatwa sprawa. Bardzo często zabieramy się za to nieodpowiednio - to tylko marnuje naszą siłę no i nie zawsze jestesmy skuteczni w walce z zabrudzeniami Na stronie archiweb znalazłam niedawno kilka fajnych patentów na to - prostych i skutecznych :)
Awatar użytkownika
Miroslaw221

Post autor: Miroslaw221 »

jak coś eleganckiego i wyszukanego potrzebujesz to warto zajrzeć do tego sklepu https://www.twojelazienki.pl/opoczno/gr ... iczny.html Wybór ogromny, nowoczesne wzory, piękna kolorystyka , szybko realizują zamowienia, ceny bardzo konkurencyjne także polecam
ODPOWIEDZ