apteka - która najtańsza?

Polecane sklepy, marki, procedury reklamacyjne i niezbędne informacje o zakupach online! Podzielcie się informacjami!
hilda

apteka - która najtańsza?

Post autor: hilda »

Jakie polecacie apteki?? Gdzie jest najtaniej? Rozglądam się za apteką stacjonarną więc będę wdzięczna za polecenia tego typu miejsc, też zauważyliście wzrost cen?
ewaewa

Re: apteka - która najtańsza?

Post autor: ewaewa »

Wiesz co, to chyba zalezy od apteki. W większości faktycznie ceny poszły mocno w górę, ale wydaje mi się, że w dozie są ciągle na tym samym poziomie. Kupuję tam regularnie i nie zauważyłam podwyzek
zuria

Post autor: zuria »

Chyba najlepiej wypada apteka DOZ, moim zdaniem cały czas tam ceny są bardzo korzystne, robię zakupy u nich stacjonarnie, a leków trochę muszę kupić więc trzeba szukać oszczędności.
zuria

Post autor: zuria »

Chyba najlepiej wypada apteka DOZ, moim zdaniem cały czas tam ceny są bardzo korzystne, robię zakupy u nich stacjonarnie, a leków trochę muszę kupić więc trzeba szukać oszczędności.
Evv

Post autor: Evv »

Tak porównując różne apteki to DOZ wypada jednak najkorzystniej. Ostatnio robiłam tam większe zakupy i byłam naprawdę zadowolona. Kupowałam leki i jakieś suplementy.
ODPOWIEDZ