Promocje w pracowni

Jesteś mistrzem okazji? Udało Ci się upolować świetną promocję? Podziel się najlepszymi ofertami.
Awatar użytkownika
sunrise

Promocje w pracowni

Post autor: sunrise »

Hej, jakoś tak przyglądam się projektom MG Projekt, wyglądają dla mnie dobrze, ale czy ta pracownia dla mnie, jako zamawiającego, albo chociaż zainteresowanego, ma jakieś dodatkowe korzyści? Na co mogę od nich liczyć?
Awatar użytkownika
she

Re: Promocje w pracowni

Post autor: she »

Na pewno wyróżnia ich:
* promocje na stronie
* forum dla budujących
* kolornik projektów
*grupy projektowe https://www.facebook.com/pg/mgprojekt/g ... e_internal, gdzie pytasz o dowolną kwestię związaną albo z pracownią, albo z projektem danym.
Ogólnie ja też słyszałam, ze ma się duże wsparcie, większe niż u innych .
Awatar użytkownika
eve

Post autor: eve »

Zgadzam się ze wszystkim, co jest tutaj napisane, ale dodam od siebie, ze w zasadzie te grupy to duże ułatwienie. Ja dzięki jednej z nich podjęłam życiową decyzję. I dziękuję MG Projekt za to.
Awatar użytkownika
lexi80

Post autor: lexi80 »

A kogo nie skusi projekt w promocyjnej cenie...
Awatar użytkownika
gishuu

Post autor: gishuu »

Promocje to ja znajduje często np. https://igazetka.pl/carrefour jak robicie stacjonarnie zakupy to polecam zajrzeć. Moim zdaniem to duży problem, że dużo ludzi zamiast nauczyć się oszczędzać i kupować z głową to woli pożyczać. No cóż...
Awatar użytkownika
jol879

Post autor: jol879 »

Myślę, że takie promocje jak najbardziej się sprawdzają i warto z nich korzystać. Koniecznie wejdźcie sobie w tym celu na wszystkie informacje

___
prowadnice meblowe
ODPOWIEDZ