długie czy krótkie włosy?
- mikimouse
długie czy krótkie włosy?
Re: długie czy krótkie włosy?
Post autor: chibać »
Post autor: Jędrzej »
Post autor: eluś »
Post autor: Grażyna »
Post autor: Syśia »
- jull
- dzer
Post autor: błussa »
Post autor: ęlwia »
- eapl
- part
Post autor: melełka »

Post autor: magriss9ł »

Post autor: zaśka23 »
Post autor: izuśfit »
Dokładnie, nie raz widziałam długo włosy ale wyglądały jak końcówka od miotły... Polecam dbac o włosy.zaśka23 pisze: ↑08 cze 2021, 20:55 Niezależnie czy długie czy krótkie, ważne żeby były zdrowe i zadbane. A wybór fryzury to już taka indywidualna sprawa. Dłuższe włosy zawsze można związać, jest więcej możliwości jeśli chodzi o fryzury. Duże znaczenie ma sama pielęgnacja, stosowanie odpowiednich kosmetyków. Moje odkrycie to seria Density Collection Grzegorz Duży, zwłaszcza maska wzmacniająca. Składniki naturalne to aż 94%.
-
Tani catering dietetyczny Kraków
Post autor: urodzinyeliśki »
Super, masz zdjęcia przed i po?dzer pisze: ↑21 mar 2021, 10:13 Miałam długie, ale znudziły mi się, a odczepów raczej nie chciałam. Od dawna marzyły mi się włosy przed ramiona, wcześniej miałam do pasa. Ścięte włosy oddałam, a na moich fryzjer zrobił prawdziwa rewolucję. Poszłam do Studio Fryzur Metamorfoza https://www.metamorfozafryzury.pl/cennik w Gdańsku i tam miałam cięcie, koloryzację, plus zabiegi pielęgnacyjne. To wszystko wyszło super, moje włosy mimo rozjaśniania i farby wyglądają zdrowo, jest bosko, polecam.

-
Organizacja urodzin
Post autor: żmisa »
ta lokosuszarka jest świetna, mam ją od paru miesięcy, to był dobry zakup, często jej uzywam, bo lubię rano wysuszyć i ułożyc włosy, po użyciu tego sprzetu cały dzień włosy się świetnie preznetująęlwia pisze: ↑07 kwie 2021, 16:26 zaczęłam zapuszczać włosy i teaz nie mam pojęcia jak je układać, szukam inspiracji na jakieś fryzury, pomyślałam żeby kupić sobie lokosuszarki, spodobał mi się model hydro fusion od Babyliss. Podobno dzięki specjalnej technologii włosy się nie elektryzują ale i dużo mniej puszą
Post autor: Wiśniowa90 »
Post autor: taniuśko23 »
Uwielbiam kobiety w długich włosach!chibać pisze: ↑22 paź 2020, 20:33 Do tej pory nosiłam krótkie włosy . Może są i one mało kłopotliwe ale za to nie pobawimy się w różne style ich układania. Dlatego też chciałabym teraz zapuścić włosy by móc troszkę pofantazjować z upięciami. Bo widziałam tutaj https://www.perfumesco.pl/akcesoria-wlosy że jest bardzo duży wybór w akcesoriach do włosów. A jak doskonale wiemy dzięki takim akcesoriom nasza fryzura nabierze lepszego wyglądu
-
tani catering dietetyczny
Post autor: romańka »
Post autor: izarra33ą »
romańka pisze: ↑25 sie 2021, 17:31 z krótkich przeszłam na długie, włosy przedłużałam w Magii Blondu na Wilanowie, mają salon na Sarmackiej, jestem bardzo zadowolona, świetnie się czuje w takiej długości a ciężko mi było samej zapuścić -----------------------------------------------------------------------------------------------
Też przedłużałam w Magii Blondu, jestem mega zadowolona z naturalnego efektu

Post autor: luśka39 »
Ja lubię co jakiś czas zmieniać długość włosów, niestety włosy po ścięciu tak szybko nie odrosnąizarra33ą pisze: ↑26 sie 2021, 21:30romańka pisze: ↑25 sie 2021, 17:31 z krótkich przeszłam na długie, włosy przedłużałam w Magii Blondu na Wilanowie, mają salon na Sarmackiej, jestem bardzo zadowolona, świetnie się czuje w takiej długości a ciężko mi było samej zapuścić -----------------------------------------------------------------------------------------------
Też przedłużałam w Magii Blondu, jestem mega zadowolona z naturalnego efektuJa zdecydowanie lepiej czuję się w długich, wg mnie odejmują mi lat
![]()

Post autor: żaba »
Ja zapuszczałam długo, kiedyś obcięłam bardzo krótko, a teraz mam do łopatek i taką długość lubie najbardziej. Co prawda łatwo zapuścić nie było, bo bardzo mi się rozdwajały końcówki, ale w Magii Blondu zrobiłam sobie kilka zabiegów przy okazji farbowania i włosy mam teraz w super stanieluśka39 pisze: ↑31 sie 2021, 19:21 Ja lubię co jakiś czas zmieniać długość włosów, niestety włosy po ścięciu tak szybko nie odrosnąNa szczęście jest coś takiego jak przedłużenie. Ja również jestem klientką Magii Blondu i z efektów jestem zawsze zadowolona
![]()
Post autor: Łuszek »
- jol879
Post autor: brydza98 »
Ja przez rozjaśnienie nigdy nie mogłam zapuścić włosów, dopiero dzięki Magii Blondu mi się to udało. Są bardzo profesjonalni, nigdy nie wyszłam od nich z sianem po koloryzacjiżaba pisze: ↑31 sie 2021, 21:31Ja zapuszczałam długo, kiedyś obcięłam bardzo krótko, a teraz mam do łopatek i taką długość lubie najbardziej. Co prawda łatwo zapuścić nie było, bo bardzo mi się rozdwajały końcówki, ale w Magii Blondu zrobiłam sobie kilka zabiegów przy okazji farbowania i włosy mam teraz w super stanieluśka39 pisze: ↑31 sie 2021, 19:21 Ja lubię co jakiś czas zmieniać długość włosów, niestety włosy po ścięciu tak szybko nie odrosnąNa szczęście jest coś takiego jak przedłużenie. Ja również jestem klientką Magii Blondu i z efektów jestem zawsze zadowolona
![]()

Post autor: Miłoszka »
A czy któraś z Was przedłużała tam włosy? Widziałam, ze mają taką usługę w cennikubrydza98 pisze: ↑30 wrz 2021, 22:20Ja przez rozjaśnienie nigdy nie mogłam zapuścić włosów, dopiero dzięki Magii Blondu mi się to udało. Są bardzo profesjonalni, nigdy nie wyszłam od nich z sianem po koloryzacjiżaba pisze: ↑31 sie 2021, 21:31Ja zapuszczałam długo, kiedyś obcięłam bardzo krótko, a teraz mam do łopatek i taką długość lubie najbardziej. Co prawda łatwo zapuścić nie było, bo bardzo mi się rozdwajały końcówki, ale w Magii Blondu zrobiłam sobie kilka zabiegów przy okazji farbowania i włosy mam teraz w super stanieluśka39 pisze: ↑31 sie 2021, 19:21 Ja lubię co jakiś czas zmieniać długość włosów, niestety włosy po ścięciu tak szybko nie odrosnąNa szczęście jest coś takiego jak przedłużenie. Ja również jestem klientką Magii Blondu i z efektów jestem zawsze zadowolona
![]()
![]()
Post autor: dżusa »
zgadzam się w 100%, na swoje regularnie nakładam kosmetyki, maski, olejki, odżywki, nawet sobie kupiłam turban do osuszania włosów, jest na pewno lepiej ale czasam i i tak nie chcą wspólpracować, wtedy prostownicą najłatwiej je ułożyć, mam sprzęt Babyliss Steam Lustre z parą. Świetna jest ta opcja, bo włosy są dodatkowo nawilżanezaśka23 pisze: ↑08 cze 2021, 20:55 Niezależnie czy długie czy krótkie, ważne żeby były zdrowe i zadbane. A wybór fryzury to już taka indywidualna sprawa. Dłuższe włosy zawsze można związać, jest więcej możliwości jeśli chodzi o fryzury. Duże znaczenie ma sama pielęgnacja, stosowanie odpowiednich kosmetyków.
Post autor: berkon »