wybór plandeki

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Grivina

wybór plandeki

Post autor: Grivina »

Mam niewielką firmę , która sprzedaje kwiaty i różne rośliny. Na początek przyda mi się na to taki namiot magazynowy. Zastanawiam się tylko jaki namiot wybrac i jaka plandeka do tego będzie najbardziej odpowiednia. Szukałam juz tutaj https://pronamiot.pl/index.php/5-rzeczy ... -plandeki/ , trochę informacji na temat tego na co najlepiej zwracać uwagę przy takim zakupie. Jestem troche bardziej rozeznana, ale wolałabym też poznać wasze zdazanie na ten temat.
Awatar użytkownika
more

Re: wybór plandeki

Post autor: more »

Ja zawsze pytam się kogoś kto się na tym zna. Jak nie masz kogoś takiego to szukaj w necie.
W większości wypadków im dziwniejsza wydaje się sprawa, tym banalniejsze rozwiązanie.
Awatar użytkownika
mrzania

Post autor: mrzania »

Forumowicz wyżej ma w pełni rację! Tak właśnie jest.
Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.
Awatar użytkownika
wiki33

Post autor: wiki33 »

Grivina pisze: ↑22 maja 2019, 14:17 Mam niewielką firmę , która sprzedaje kwiaty i różne rośliny. Na początek przyda mi się na to taki namiot magazynowy. Zastanawiam się tylko jaki namiot wybrac i jaka plandeka do tego będzie najbardziej odpowiednia.
My również mamy namiot magazynowy, ale nie musieliśmy się w ogóle przejmować takimi rzeczami. Firma Neodynamik https://neodynamik.pl/hale-namiotowe/magazynowe/, u której zamawialiśmy postawienie takiej hali, wszystkim się zajęła. Najlepiej jest postawić na firmę, która świadczy kompleksowe usługi. Nie musisz się wtedy niczym martwić. Lepiej takie rzeczy zostawić fachowcom.
ODPOWIEDZ