veldo.pl

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Berenika_97

veldo.pl

Post autor: Berenika_97 »

hej, znacie firmę Veldo z Łodzi? Macie jakieś opinie, doświadczenia? Szukam wykonawcy dobrego ogrodzenia wokół posesji. Nie mam za wiele $, a płot musi stanąć. Słyszałam o veldo, że dobrze robią swoją robotę i do tego nie mają cen z kosmosu. Czy to prawda? ;-)
Awatar użytkownika
olena213

Re: veldo.pl

Post autor: olena213 »

Polecam firmę veldo.pl, bo mam miłe z nimi doświadczenia. Sama korzystałam z ich usług, gdy stawiałam płot wokół domu i mam bardzo dobrą opinię. Zdecydowanie warto im zaufać.
Awatar użytkownika
nadia909

Post autor: nadia909 »

Rzeczywiście pracownicy veldo.pl wykonują swoją pracę solidnie i sumiennie. Do tego nie żądają ogromnej sumy za usługę. W mojej opinii ich ogrodzenia są bardzo ładne.
Awatar użytkownika
irka062

Post autor: irka062 »

Uważam, że veldo.pl zasłużyli na jak najlepsze opinie. Ich ogrodzenia są ładne i zróżnicowane. Myślę, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Awatar użytkownika
zuza582

Post autor: zuza582 »

Znam firmę veldo.pl, bo sama u nich zamawiałam ogrodzenie. Mogę wyrazić szczerą opinię, bo to bardzo solidna firma. Widać, że pracownicy wiedzą, co robią i znają się na swoim fachu.
Awatar użytkownika
graska

Post autor: graska »

opcji na ogrodzenie swojej posesji jest bardzo dużo, myśle, że bez problemu powinniście coś odpowiedniego dopasować. Zobaczcie sobie tu propozycje od http://legi-polska.pl Ich ogrodzenia systemowe z pewnością też będą ciekawym rozwiązaniem.
Awatar użytkownika
Delicja

Post autor: Delicja »

Wybór ogrodzeń jest bardzo duży. Ja przeszłam się po kilku ulicach i pooglądałam co mają sąsiedzi, ale i tak nie była to połowa tego co można u siebie postawić. Najbardziej zastanawiam się nad ogrodzeniami betonowymi, dokładnie betonowymi dwustronnymi. Fajnie się prezentują i będą te fajnie pasować pod mój dom:) Na stronie https://betto.pl/ogrodzenia/ogrodzenia- ... dwustronne znalazłam takie prosto od producenta. Wybór jest tu spory, więc każdy spokojnie powinien coś odpowiedniego dla siebie znaleźć.
ODPOWIEDZ