Szkoła Europejska
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- KarinaMa
Szkoła Europejska
Czuję, że dobrym rozwiązaniem dla Was może być skorzystanie z oferty Szkoły Europejskiej. Na przykładzie takich rozwiązań jak https://szkolaeuropejska.pl/ idealnie widać, jak dużą może być to szansą dla Waszych maluchów. Pomyślcie nad tym dobrze.
- Bociek
Re: Szkoła Europejska
Wybór szkoły dla dzieci to nie lada trudność. Wiem coś o tym, bo każdy rodzic chce dla dziecka jak najlepiej a szkół jest masa. Przynajmniej w dużych miastach jak Warszawa. Ja zdecydowałem się posłać dzieci do szkoły prywatnej. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie jest super, dzieci się w niej dobrze czują i dobre wyniki w nauce mają. Wyboru nie żałuję. Szkoła jest naprawdę dobra.
- graska
Fajnie, że myślicie o językach obcych. Jeżeli chodzi o edukacje dzieci to według mnie jest to jedna z ważniejszych rzeczy, tak samo jak i matematyka. Dlatego też wysłaliśmy córkę do Te Vizji Wawer. Jest już w 4 klasie i ma bardzo dobre wyniki. Nauczyciele świetnie prowadzą lekcje, potrafią zainteresować dzieci tematem.
- Venuus
Jeżeli zależy Wam na licznych zajęciach językowych dla dzieci najlepiej wybrać szkołę, gdzie jest dużo angielskiego i drugiego języka do wyboru. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie w Warszawie oferuje dzieciom już od „zerówki” osiem godzin języka angielskiego w tygodniu, od trzeciej klasy – siedem godzin języka angielskiego oraz drugi język obcy do wyboru, od czwartej do ósmej – nauczanie z elementami dwujęzyczności.
- Bociek
Teraz poziom języków obcy jest wysoki również w szkołach prywatnych. Godna polecenia jest Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha w Warszawie. Szkoła jest na Mokotowie. Prowadzi ją Fundacja Varsovia. Dzieci tam już od klasy "0" mają lekcje z języka angielskiego.
- kwiatek
A jakie możecie polecić szkoły języków obcych, w których można się uczyć na przykład języka francuskiego? Czy ktoś z Was miał może do czynienia ze Szkołą ProfiLingua? Widziałam na jej stronie https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezyk ... ski/online, że takie kursy są tam prowadzone nawet w systemie on-line
Co o tym sądzicie?

- Delicja
Postawcie na naukę języków obcych u swoich dzieci, na pewno wam za to w przyszłości podziękują:) Już teraz widać jak to jest bardzo ważne przy szukaniu pracy, wyjazdach wakacyjnych, a pewnie za kilkanaście lat będzie to już normą. Postawiłam na Te Vizje, gdzie jest dużo angielskiego i też dodatkowy język obcy.
- anulka30
Ja jakoś mam ciężko nauczyć się wszystkiego, a więc szukam rozwiązań z kursami. Czytałam dużo o tym na http://www.aszkolenia.pl/1743/chcesz-si ... iebie.html i moim zdaniem jest to godna uwaga. Nauka nigdy nie idzie w las.
linki sponsorowane definicja
linki sponsorowane definicja
- Pietruszka
Post autor: Pietruszka »
Jeżeli ktoś z Was szuka podstawówki w stolicy to moim zdaniem godna polecenia jest równie Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie. Szkołę prowadzi Fundacja Varosovia. Kładą tam naprawdę duży nacisk na naukę języków, a to moim zdaniem w dzisiejszym świecie podstawa.
Post autor: duża »
Te Vizja to dobry wybór. Wasze dziecko otrzyma tam najlepsze narzędzia rozwoju. Nauczyciele są bardzo pomocni, mili i profesjonalni. Zadbają o rozwój waszego dziecka