sweetliving.pl opinie

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
ada

sweetliving.pl opinie

Post autor: ada »

Hejka! polecacie sklep z wyposażeniem wnętrz do domu Sweet Living? Bardzo podoba mi się klimat akcesoriów i mebli, które oferują, a jakość ponoć jest świetna. Możecie się podzielić opiniami?
Awatar użytkownika
Apolonia79

Re: sweetliving.pl opinie

Post autor: Apolonia79 »

sweetliving.pl to bardzo dobry sklep, z doskonałej jakości meblami i akcesoriami do domu. Nie zawiedziesz się, gwarantuję ci.
Awatar użytkownika
Beatrycja_69

Post autor: Beatrycja_69 »

Bardzo solidne, stylowe meble w stylu glamour. W Sweet Living znajdziesz nie tylko meble do salonu i sypialni glamour, ale i meble kuchenne. Super wybór, bardzo fajne mebelki.
Awatar użytkownika
Danisława88

Post autor: Danisława88 »

Zgadzam się - jeżeli też uwielbiasz elegancki, ale przytulny styl glamour, to w sweetliving.pl znajdziesz same perełki. Ich dywany z kryształkami Swarovskiego to mistrzostwo!
Awatar użytkownika
celina1981

Post autor: celina1981 »

Mam kilka mebli w salonie od sweetliving.pl i bardzo polecam. Dobra jakość, świetny styl.
Awatar użytkownika
genowefa84

Post autor: genowefa84 »

Styl glamour to jedno, ale sweetliving.pl ma też mnóstwo mebli w stylu skandynawskim. Jeżeli jesteś akurat fanką, to na pewno będziesz zadowolona. bardzo dobre meble.
Awatar użytkownika
astryda-92

Post autor: astryda-92 »

Nie raz i nie dwa robiłam zakupy w Sweet living w Warszawie i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Akcesoria kosztują trochę więcej, ale są fenomenalnej jakości.
Awatar użytkownika
adrianna

Post autor: adrianna »

Bardzo polecam zakupy w Sweet living home inspirations. Uwielbiam chodzić do ich showroomu, mają świetne wyczucie estetyki. A meble są porządne i piękne.
ODPOWIEDZ