sweetliving.pl opinie
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- Apolonia79
Re: sweetliving.pl opinie
Post autor: Apolonia79 »
sweetliving.pl to bardzo dobry sklep, z doskonałej jakości meblami i akcesoriami do domu. Nie zawiedziesz się, gwarantuję ci.
- Beatrycja_69
Post autor: Beatrycja_69 »
Bardzo solidne, stylowe meble w stylu glamour. W Sweet Living znajdziesz nie tylko meble do salonu i sypialni glamour, ale i meble kuchenne. Super wybór, bardzo fajne mebelki.
- Danisława88
Post autor: Danisława88 »
Zgadzam się - jeżeli też uwielbiasz elegancki, ale przytulny styl glamour, to w sweetliving.pl znajdziesz same perełki. Ich dywany z kryształkami Swarovskiego to mistrzostwo!
- celina1981
Post autor: celina1981 »
Mam kilka mebli w salonie od sweetliving.pl i bardzo polecam. Dobra jakość, świetny styl.
- genowefa84
Post autor: genowefa84 »
Styl glamour to jedno, ale sweetliving.pl ma też mnóstwo mebli w stylu skandynawskim. Jeżeli jesteś akurat fanką, to na pewno będziesz zadowolona. bardzo dobre meble.
- astryda-92
Post autor: astryda-92 »
Nie raz i nie dwa robiłam zakupy w Sweet living w Warszawie i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Akcesoria kosztują trochę więcej, ale są fenomenalnej jakości.