Sufit w nowoczesnej odsłonie
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- Żużanna-61
Sufit w nowoczesnej odsłonie
Post autor: Żużanna-61 »
Cześć, co sądzicie o sufitach napinanych? Mam na myśli podobne do tych, które wykonuje firma nowoczesnyefekt.pl. Jak dla mnie są super i zastanawiam się, czy nie zlecić im realizacji jakiegoś fajnego projektu
- petronela97
Re: Sufit w nowoczesnej odsłonie
Post autor: petronela97 »
Od zawsze podobały mi się takie nowoczesne aranżacje. Akurat firmie nowoczesnyefekt.pl zlecałam wykonanie sufitu wyspowego w kuchni. Bardzo fajnie im to wyszło i widać, że konstrukcja jest solidna, więc jeśli jeszcze nie jesteś zdecydowana, to polecam:)
- faqula
Zależy jak jest wykonany taki sufit, bo jeśli ktoś się nie zna to niestety efekt jest marny. Natomiast podwieszane sufity fajne wyglądają, zwłaszcza takie halogenowe punktowe z oświetleniem, które tu https://manufakturarzeczy.pl/ są dostępne. Jest spory wybór rodzajów, dzięki czemu można bardzo nowocześnie urządzić sobie wnętrze
Post autor: vóx »
W sumie to widziałam sufity podwieszane i to dziś w sumie się wybiera, ale nie wiem sama. A skoro mowa ogólnie o tym, to co powiecie na to, żeby jednak stare cegły rządziły na ścianie w salonie? Jest to waszym zdaniem dobry plan, czy może niekoniecznie? Czy nie jesteście w stanie skierować się na to, żeby mi podpowiedzieć?