remont podłogi w domu

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Anioł-64

remont podłogi w domu

Post autor: Anioł-64 »

Czy trudno jest samodzielnie przeprowadzić odnawianie parkietu wykonanego z drewna w swoim domu? Ja teoretycznie znam się nieco na takich pracach, ale wątpię w to, że mogę się zaopatrzyć w odpowiednie sprzęty i materiały. Dlatego właśnie przeszło mi przez myśl, żeby zlecić to jakimś specjalistom. Co możecie mi doradzić w tym zakresie? Chętnie poczytam, co macie do dodania ;)
chacman14

Re: remont podłogi w domu

Post autor: chacman14 »

Moim zdaniem warto sprawdzić na stronę moduleo to sklep internetowy gdzie sa dostępne dobre i atrakcyjne oferty na podłogi. Ja znalazłam tam panele których długo szukałam idealnie pasuje do wnętrza mojego domu. Zobaczcie bo może wam coś tutaj się spodoba.
AndrzejP

Re: remont podłogi w domu

Post autor: AndrzejP »

Sklep Podlogi24.net zaskoczył mnie nie tylko bogatą ofertą paneli podłogowych, ale także profesjonalizmem obsługi. Pracownicy sklepu chętnie doradzają i pomagają w wyborze odpowiednich paneli, a także odpowiadają na wszelkie pytania. Co więcej, sklep oferuje szybką i bezproblemową dostawę, co jest ogromnym plusem. Panele, które zamówiłam, są wysokiej jakości i prezentują się znakomicie. Z czystym sumieniem polecam ten sklep każdemu.
ODPOWIEDZ