mirroproject.com.pl opinie

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Wilhelmina_88

mirroproject.com.pl opinie

Post autor: Wilhelmina_88 »

Cześć, zbieram opinie o firmach remontowych, muszę wykończyć mieszkanie, zrobić szafy etc., czy znacie https://mirroproject.com.pl/ ? Mirro Project polecili mi znajomi. Chciałabym usłyszeć jednak inne opinie, bo znajomi też polecili mi salon samochodowy, w którym mnie nieco oszukali.......... Będę wdzięczna za wszystkie komentarze ;-)
Awatar użytkownika
oksana841

Re: mirroproject.com.pl opinie

Post autor: oksana841 »

Znam firmę mirroproject.com.pl, więc mogę wyrazić opinię. A jest ona bardzo pozytywna, bo sama mam z nimi miłe doświadczenia. Są to profesjonaliści na każdym etapie remontu.
Awatar użytkownika
nina010

Post autor: nina010 »

Mirroproject.com.pl cieszy się dobrymi opiniami, bo na to zasługują. Mają ciekawe projekty na mieszkania, wnętrza itp. Ja ich bardzo polecam każdemu.
Awatar użytkownika
gina715

Post autor: gina715 »

Miałam okazję współpracować z mirroproject.com.pl i mam dobrą opinię o nich. Zapewniają oni kompleksowe prace wykończeniowe mieszkania, co jest bardzo wygodne. Warto podjąć z nimi współpracę.
Awatar użytkownika
hania313

Post autor: hania313 »

Znalazłam wiele ciekawych i bardzo dobrych opinii na temat mirroproject.com.pl. Mają wielu zadowolonych klientów a wyczytałam, że mają całkiem niskie ceny. Myślę, że można ich polecić.
ODPOWIEDZ