Meble drewniane robione pod wymiar

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
remika

Meble drewniane robione pod wymiar

Post autor: remika »

Cześć i czołem :) podzielicie się moi drodzy namiarami na producentów/firmy, które zajmują się profesjonalnym tworzeniem mebli i wykonywaniem ich pod wymiar i ręcznie ? Urządzam właśnie mieszkanie i szukam czegoś naprawdę ekstra :) z góry dzięki :)
Awatar użytkownika
roya

Re: Meble drewniane robione pod wymiar

Post autor: roya »

potwierdzam to co pisze lejlaa :) george azzar ma świetną ofertę, darmową dostawę i najlepsze jest to, ze ten producent daje aż 100 lat gwarancji na swoje produkty. wszystkie meble robione ręcznie, pod zamówienie, dostawa też szybka :)
liśka

Post autor: liśka »

w george azzar mają kapitalne biurka, my zamawialiśmy kilka sztuk do firmy, wszystkie zrobione ręcznie, pod wymiar. Zamierzam też zamówić u nich kilka mebli do domu, niebawem będziemy się przeprowadzać do domu to wtedy poszaleje na pewno :)
ręmika

Post autor: ręmika »

dzięki dziewczyny za informacje :) Już przejrzałam sobie na spokojnie ich ofertę i rzeczywiście meble mają kapitalne :) w ten weekend będę składać zamówienie.
liśka

Post autor: liśka »

no to koniecznie daj znac jak juz meble do Ciebie dotrą :) jestem ciekawa Twoich wrażeń :) sama się przekonasz, ze czasem warto postawić na jakość a takie meble robione na zamówienie to zupełnie inna półka.
Różanka

Post autor: Różanka »

Czasami się da kupić gotowe meble i do tego bardzo ładne. Ja na https://trend-home.pl/pl/products/polka ... -1303.html zamawiałam taką półkę. Jest bardzo praktyczna, sporo się na niej mieści i idealnie nam pasuje do skandynawskiego stylu panującego w domu
ODPOWIEDZ