Malowanie ogrodzenia
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- Lisa_98
Malowanie ogrodzenia
Hejka! Szukam fachowców, którzy pomalują mi ogrodzenie na posesji. Słyszałam wiele dobrego na temat firmy Robart z Zawiercia, czyli z mojej okolicy. Korzystaliście z ich usług? Jesteście zadowoleni i możecie polecić?
- ernest1979
Re: Malowanie ogrodzenia
Post autor: ernest1979 »
Sądzę, że automatyka do bram, ale też malowanie, cynkowanie czy śrutowanie to specjalność ekipy z firmy Robart. Kilka razy faktycznie korzystałem z ich usług i złego słowa powiedzieć nie mogę. Profesjonalnie, porządnie i terminowo.
Post autor: biłka »
Firma Polbram oferuje różne rodzaje ogrodzeń, które można znaleźć w sklepach budowlanych, takich jak Castorama i Market Budowlany Mrówka. To ułatwia dostępność produktów. Sprawdź ofertę na: https://polbram.eu/.
Post autor: Gość »
Cześć, mam pytanie w sprawie malowania ogrodzenia, razem z żoną chcemy pomalować metalowe elementy farbą chlorokauczukową. Czy ktoś z was miał z nią kiedyś do czynienia i mógłby mi powiedzieć jak się sprawdziła