george azzar - opinie
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- adicki
Re: george azzar - opinie
pierwsze słyszę. a jakie oni meble robią ? ja szukam czegoś fajnego i oryginalnego do salonu, bo za niedługo wprowadzamy się do nowego mieszkania i póki co mamy tylko łózko i stół z krzesłami haha
- roya
adicki to jak macie już na czym spać i przy czym jeść to nie jest najgorzej haha a tak serio to tu znajdziesz na pewno jakieś stoliki kawowe, szafki nocne, biurka ( stoły z krzesłami też mają jakbyś chciał coś zmienić). Lejlaa jakość jak dla mnie rewelacja, wszystko robione jest ręcznie i to widać.
- roya
trzeba być pozytywnie nastawionym do świata, żyje się lepiej Ja też szukałam, kombinowałam ale w końcu kupiłam tu i jejstem zachwycona. Meble są na tyle designerskie i takie nietypowe, że jeszcze nie było osoby, która by mnie nie zapytała gdzie można takie rzeczy kupić także robią wrażenie nie tylko na mnie jak widać
- tusia82
Nie znam tej konkretnej firmy, ale zdaję sobie sprawę, że meble na zamówienie są dużo droższe. Wystarczy poszperać w internecie, żeby znaleźć prawdziwe perełki. Na https://aurameble.pl/39-stoliki-rtv znalazłam oryginalne stoliki pod telewizor. Pasuje idealnie do mojego salonu.