fcts.pl opinie

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Dargoslaw1994

fcts.pl opinie

Post autor: Dargoslaw1994 »

Znacie firmę fcts.pl z Wrocławia? Robią meble na wymiar - kuchenne, pokojowe itd. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Szukam dobrego fachowca, który wykona dla mnie kilka mebli właśnie na wymiar! macie jakieś opinie o fcts?

uzależniony od dopalaczy
Awatar użytkownika
edyta615

Re: fcts.pl opinie

Post autor: edyta615 »

Znam firmę fcts.pl i chętnie wyrażę o nich opinię. Sama u nich zamawiałam szafy wnękowe i jestem zadowolona z efektu. Wszystko jest dopasowane i ładnie wygląda, polecam.
Awatar użytkownika
zofia189

Post autor: zofia189 »

Mam taką opinię, że z przedstawicielami fcts.pl można się łatwo dogadać. Idą każdemu klientowi na rękę i są w stanie wykonać dosłownie wszystko/ Zachęcają też ceny usługi.
Awatar użytkownika
magda644

Post autor: magda644 »

Uważam, że warto skorzystać z oferty fcts.pl. Mają dobre ceny, a to, co mnie najbardziej przekonało, to duże doświadczenie. Ja mam bardzo dobrą opinię o firmie.
Awatar użytkownika
laura519

Post autor: laura519 »

Ja każdemu będę polecać fcts.pl. Sama u nich zamawiałam meble na wymiar do kuchni i wykonali je szybko i solidnie. Dlatego też cieszą się dobrymi opiniami klientów.

pixie podkład
ODPOWIEDZ