Drzwi wewnętrzne do domu

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Odyla

Drzwi wewnętrzne do domu

Post autor: Odyla »

Hej, gdzie polecalibyście zamówić drzwi wewnętrzne na wymiar? Znacie jakichś sprawdzonych producentów, których warto wziąć pod uwagę?
Awatar użytkownika
Kasandra-92

Re: Drzwi wewnętrzne do domu

Post autor: Kasandra-92 »

Ja swoje drzwi wewnętrzne zamawiałam z firmy Fizia i myślę, że to była bardzo dobra decyzja. Drzwi są porządnie wykonane i ładnie wykończone. Przymierzam się też do zlecenia im wykonania drewnianych schodów. Mają dobre ceny.
Elwiśka

Post autor: Elwiśka »

A ja postawiłam na dobre gatunkowo drewno - dąb :) zamówienie złożyłam u polskiego producenta, w firmie Kris Drzwi. Wszystko super, wykonane ręcznie, zgodnie z wytycznymi. Fajny stosunek jakości do ceny, terminowa dostawa, miły kontakt ze sprzedającym.
Awatar użytkownika
jol879

Post autor: jol879 »

Jeśli macie w domu drewniane drzwi, to pamiętajcie, aby dbać i zabezpieczać je w odpowiedni sposób. Ja polecałabym koniecznie zajrzeć sobie na stronę https://www.dekoratorium.pl/pl/Przeznac ... c-boazerie , poniewaz znajdziecie na niej bejcę do drewna. Ja kupiłam i z jakości jestem bardzo zadowolona. Sprawdzona firma.

nowy wiśnicz parafia
ODPOWIEDZ