drzwi w mieszkaniu do wymiany

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Aleksja1986

drzwi w mieszkaniu do wymiany

Post autor: Aleksja1986 »

Hejka, jak wymienialiście drzwi wewnętrzne w swoich domach i mieszkaniach to gdzie kupowaliście nowe egzemplarze? Wiem, że sporo takich produktów można znaleźć tak naprawdę nawet w marketach budowlanych ale mnie jakoś jakość nie przekonuje. Za to marzą mi się drzwi w prawdziwego drewna i pomyślałam żeby wybrać się do polecanego zakładu stolarskiego. Co o tym sądzicie? Macie jakieś porównanie między tymi dwoma rodzajami drzwi?
eweela

Re: drzwi w mieszkaniu do wymiany

Post autor: eweela »

wiesz co to zależy od tego na jaki rodzaj drzwi się zdecydujesz. jeśli mają to być drzwi drewniane to warto zgłosić się do polskiego producenta, firmy Kris Drzwi. Oni realizują tu zamówienia indywidualne, drzwi są robione na konkretny wymiar. Warto bo jakoś wykonania jest bardzo solidna, dodatkowo można liczyć na konkurencyjne ceny. Szybka dostawa, montaż, dobry kontakt ze sprzedającym.
laura00

Post autor: laura00 »

A czy sprawdzaliście oferty Oknario.pl? Bo ponoć oni bardzo dobre i nowoczesne mają drzwi wejściowe poznań . Myślę, że chociażby dla porównania warto zapoznać się z ich ofertą. Na pewno nic ku temu nie szkodzi, a może jednak tam znajdziecie coś dobrego dla siebie.
Gość

Post autor: Gość »

Cześć, razem z żoną szykujemy się do remontu i poszukujemy dobrej jakości drzwi wejściowych do mieszkania. Czy ktoś mógłby nam polecić jakieś sprawdzone produkty?
MatiWK78

Post autor: MatiWK78 »

Miesiąc temu wymieniałem drzwi w bloku, wejściowe. Korzystałem z usług drzwi i od razu był montaż - w sumie świetna sprawa. Jeśli ktoś nadal szuka to polecam serdecznie - bardzo mili panowie :) - Drzwi wrocław
ODPOWIEDZ