Drewniane meble do ogrodu
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- idzislawa96
Drewniane meble do ogrodu
Post autor: idzislawa96 »
Hej, komu z Krakowa polecacie zlecić wykonanie drewnianych mebli ogrodowych? Znacie jakiś polecany zakład stolarski? Marzy mi się taki wypoczynek od dawna
- Włodzimiera_91
Re: Drewniane meble do ogrodu
Post autor: Włodzimiera_91 »
Kiedyś korzystałam z usług firmy modrzew.pl i byłam bardzo zadowolona. Wykonali dla mnie solidne drewniane schody. Mam wrażenie, że przetrwają długie lata. Poza tym są piękne, więc bardzo polecam tę firmę
- kolebka
W ogrodzie sprawdzą się meble solidne i trwałe,wybierając stół,warto zwrócić uwagę na drewniany,pasujący do koncepcji ogrodu blat stołu.By mieć pewność, że jest on odpowiedni,warto taki blat zrobić na zamówienie w https://www.demico.pl/blaty-do-stolow,c322
Można u nich zamówić blat dowolnej grubości i o dowolnym kształcie.Jadanie posiłków przy takim blacie czy popijanie porannej kawy to czysta przyjemność.
Można u nich zamówić blat dowolnej grubości i o dowolnym kształcie.Jadanie posiłków przy takim blacie czy popijanie porannej kawy to czysta przyjemność.
- denesik.mckayla
Post autor: denesik.mckayla »
Bardzo podobają mi się dębowe stoły. Polecicie mi jakiś do jadalni?