Domy modułowe

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
Majkaela

Domy modułowe

Post autor: Majkaela »

Witajcie, czy macie jakieś doświadczenie z domem modułowym? Rozważamy z mężem zakup takiego domu, ale do tej pory nie mieliśmy okazji być w domu modułowym czy też - porozmawiać z kim, kto w takim domu mieszka. Interesuje nas, jak wygląda ogrzewanie, jaki jest jego koszt? Czy dom jest szczelny? Czy nadaje się na całoroczne mieszkanie, czy raczej bardziej jest to domek letniskowy? Pytań mam wiele, ale nie chcę się tutaj rozpisywać, bo pół dnia mi to zajmie. Napiszcie proszę, jakie jest Wasze doświadczenie z domem modułowym.

Dziękuję za każdą informację! Majka
kasetony Poznań
Awatar użytkownika
Dakota

Re: Domy modułowe

Post autor: Dakota »

Jak większość z nas,bardzo bym chciała mieć swój własny kąt,swoje małe mieszkanko,jednak nurtuje mnie jedno pytanie,co wybrać, dom czy mieszkanie
Co bardziej się opłaca,co jest tańsze w użytkowaniu,w czym będzie mi się lepiej mieszkało.
Wiadomo,że bez względu na wybór,koszty są spore,czy zakup mieszkania czy domu tak samo pochłonie to sporo mojej energii,czasu i pieniędzy,więc jak widać decyzja nie jest łatwa,tym bardziej,że jest to decyzja na lata.
ODPOWIEDZ