Części do laptopów

Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
gwiazdka

Części do laptopów

Post autor: gwiazdka »

Niestety ale z moim laptopem od jakiegoś czasu coś się dzieje. Bateria bedzie raczej do wymiany. Zastnawiam się teraz gdzie lepiej poszukać takich rzeczy do laptopa. Widziałam tutaj https://www.akcesoriapc.pl/laptop-notebook-c-135.html spory wybór różnych elementów. Tylko teraz pytanie czy ja sama dam rade sobie to wymienić?
Awatar użytkownika
Zagora

Re: Części do laptopów

Post autor: Zagora »

Z moim laptopem całe szczęście jest wszystko dobrze, ale mam problem z wybraniem odpowiedniej pamięci przenośnej USB. Czy powinna spełniać jakieś określone funkcje oprócz pojemności? Nie jestem pewna czy każdy PenDrive jest kompatybilny z każdym komputerem. Po prostu nie mam w tej dziedzinie doświadczenia, dlatego się pytam. Na Ceneo można je kupić, ale nie wiem, na który się zdecydować.
Awatar użytkownika
razwok

Post autor: razwok »

Wydaje mi się, że nie warto szukać pomocy na forum w tych sprawach. Popytaj bliskich o to.
Cokolwiek to jest, poczeka do rana. A jeśli nie, to i tak nie jest tego warte
Awatar użytkownika
Kisora

Post autor: Kisora »

A jakich metod próbowaliście na odzyskanie danych z dysku Wolelibyśmy chyba skorzystać z jakiegoś profesjonalnego serwisu niż samemu starać się to zrobić, bo nie za bardzo mamy doświadczenie i czas na to.
Awatar użytkownika
curry

Post autor: curry »

Czasami lepiej kupić nowy :)
ODPOWIEDZ