Budowa domu
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- Stamira_74
Budowa domu
Post autor: Stamira_74 »
Pytanie do osób, które są w trakcie budowy domu albo w ostatnim czasie zakończyły budowę i mają to szczęście, że udało im się już przeprowadzić. Słuchajcie, czy możecie mi powiedzieć jak długo ta Wasza budowa trwała? Druga sprawa czy jesteście zadowoleni i nadal wybralibyście tę opcję zamiast zakupu od dewelopera? Wiem, że deweloper szczecin ma sporo nowych inwestycji.
Re: Budowa domu
Post autor: kajaa »
Moim zdaniem, Archon to świetne miejsce, jeśli szukasz inspiracji do budowy nowoczesnego domu. Sprawdź ofertę na https://www.archon.pl/projekty-domow/pr ... 26f906e31e i zobacz, jakie mają projekty. Znajdziesz tam szeroki wybór domów, które mogą być idealne dla Twojej rodziny. Daj znać, co myślisz o tej propozycji.
Re: Budowa domu
Post autor: Leksi »
Drewno BSH oferuje świetne właściwości mechaniczne i estetyczne, co czyni je idealnym materiałem do konstrukcji. Więcej informacji na temat jego zastosowania znajdziesz na stronie drewno BSH.