Architektura wnętrz Warszawa
Wszystko o urządzaniu, remontowaniu i dekorowaniu wnętrz. Szukasz praktycznych rad i patentów związanych z meblami, sprzętem i całym wyposażeniem domu? Dołącz do dyskusji.
- Rajmunda
Architektura wnętrz Warszawa
Co możecie powiedzieć mi na temat izudesign.pl? Korzystaliście z usług Pani Izy i chcielibyście podzielić się opinią? Bardzo podobają mi się jej realizacje i myślę, że mogłybyśmy znaleźć wspólny język.
- Luna-98
Re: Architektura wnętrz Warszawa
Moim zdaniem Pani Iza jest szalenie zdolnym architektem i widać, że projektowanie wnętrz sprawia jej ogromną przyjemność. To artystyczna dusza z dużą dozą wiedzy technicznej, która w dodatku umiejętnie wsłuchuje się w potrzeby klienta. Nie mogę nie polecić!
- okina
Re: Architektura wnętrz Warszawa
Też skorzystaliśmy z usług warszawskiej firmy, z CREO – ARCHITEKTURA WNĘTRZ https://creo-architektura.com.pl/wizualizacje/. Ich oferta od razu przypadła nam do gustu, mają tam świetnych fachowców, którzy zaraz poradzili sobie z naszymi wyobrażeniami, pomysłami i ogólną wizją . Nie jestem trudna do współpracy, ale miałam mega dużo inspiracji i w ogóle sama nie wiedziałam na czym się skupić, więc projektant musiał to wszystko jakoś ogarnął i wykonał kawał dobrej roboty. Mają tam korzystne ceny i są terminowi, polecam ich serdecznie.