Sprzątanie ogrodu

Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
Awatar użytkownika
bona_72

Sprzątanie ogrodu

Post autor: bona_72 »

Hej, zdarzyło wam się korzystać z usług firmy sprzątającej ogrody? Niedawno trafiłam na ofertę firmy Renova i tak się zastanawiam, czy nie warto byłoby zlecić im mycia dachu. Sama na pewno sobie z tym nie poradzę, a oni z pewnością mają odpowiedni sprzęt.
Awatar użytkownika
Bernard80

Re: Sprzątanie ogrodu

Post autor: Bernard80 »

Nie tylko mają odpowiedni sprzęt, ale i doświadczenie w wykonywaniu takich prac. Renova oferuje zbijanie sopli w Bielsku-Białej, co może się przydać w sezonie zimowym, ale i mycie elewacji, kostki brukowej i wiele innych prac ogrodniczych. Ja ich szczerze polecam, bo to profesjonaliści.
łezka

Post autor: łezka »

ja juz jakis czas temu zamowilam sobie kilka sprzetów z Ocean-Karcher, są niezle zaopatrzeni , jesli komus zalezy na profesjonalnej pieelgnacji ogrodu to maja wszystko, co niezbedne
miśka

Post autor: miśka »

Powiem wam, że mycie myjką wysokociśnieniową wcale nie jest takie trudne. Ale oczywiście przy cięższych zabrudzeniach czy trudno dostępnych miejscach lepiej wybrać usługi specjalistów. Sama zlecam to czasem firmie Tomar-Cleaning, mają dobre ceny no i czyszczą bardzo dokładnie.
Awatar użytkownika
dzer

Post autor: dzer »

To prawda, do sprzątania ogrodu i jego pielęgnacji potrzebny jest odpowiedni sprzęt. My jak kupiliśmy dom z ogrodem, to całościowo zaopatrzyliśmy się w tego typu produkty w sklepie Beskidzkie Centrum Czystości APEKS w Tychach https://www.bcc-apeks.pl/. Tam maja sprzęt ogrodowy, do utrzymania czystości w domu, itp. Mają też dobrej jakości artykuły znanych i cenionych marek, a przy tym korzystne ceny. Serdecznie polecam.
ODPOWIEDZ