recepta elektroniczna
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
Re: recepta elektroniczna
Post autor: kaśka »
Fajne mają usługi u lekarz rodzinny online https://jpmedica.com naprawdę regularnie tam uczestniczę w ekonsultacjach z tymi lekarzami i jest ok, zlecają badana, dostaje erecepty jest spoko. . .
Post autor: Raniża »
Dziewczyny, a słyszałyście o tej akcji zniżkowej dla seniorów w DOZie? Jeśli nie, warto przekazać tę informację rodzinie - mogą zaoszczędzić na swoich zakupach leków aż 20%.Nasta pisze: ↑15 lip 2020, 12:10 Ja jestem bardzo zadowolona, dla mnie to duże ułatwienie, a z DOZ mam same pozytywne doświadczenia, jeśli chodzi o e-recepty, więc też mogę polecić.
Post autor: Mośka »
To super, nie wiedziałam. Możesz napisać jak długo będzie obowiązywała ta promocja? Czy trzeba spełnić jakieś warunki?Raniża pisze: ↑09 cze 2021, 21:57Dziewczyny, a słyszałyście o tej akcji zniżkowej dla seniorów w DOZie? Jeśli nie, warto przekazać tę informację rodzinie - mogą zaoszczędzić na swoich zakupach leków aż 20%.Nasta pisze: ↑15 lip 2020, 12:10 Ja jestem bardzo zadowolona, dla mnie to duże ułatwienie, a z DOZ mam same pozytywne doświadczenia, jeśli chodzi o e-recepty, więc też mogę polecić.