recepta elektroniczna

Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
Awatar użytkownika
99jacek

recepta elektroniczna

Post autor: 99jacek »

Jakie są wasze wrażenia nt. wprowadzenia recept elektronicznych? JEsteście zadowoleni z tych zmian? Chyba już każda apteka realizuje, wiem że DOZ w tamtym roku już je wprowadzil
Awatar użytkownika
fasolina

Re: recepta elektroniczna

Post autor: fasolina »

dla mnie to super wygoda, w DOZie mi powiedzieli co i jak trzeba zrobić, bo oni jakoś faktycznie jako pierwsi wprowadzili tę nowinkę
Awatar użytkownika
Nasta

Post autor: Nasta »

Ja jestem bardzo zadowolona, dla mnie to duże ułatwienie, a z DOZ mam same pozytywne doświadczenia, jeśli chodzi o e-recepty, więc też mogę polecić.

csa s.c
Awatar użytkownika
Tori

Post autor: Tori »

Też realizuję w DOZie e-recepty, ale mam pytanie, bo nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby jakiegoś leku akurat nie mieli. orientujecie się, jak wyglądają odpisy od takich recept?
Awatar użytkownika
Minki

Post autor: Minki »

Spokojnie, nie masz typowego odpisu, ale normalnie idziesz do apteki kolejny raz z tym samym kodem i farmaceuta ma podgląd co zostało już wykupione, a co nie :)
kaśka

Post autor: kaśka »

Fajne mają usługi u lekarz rodzinny online https://jpmedica.com naprawdę regularnie tam uczestniczę w ekonsultacjach z tymi lekarzami i jest ok, zlecają badana, dostaje erecepty jest spoko. . .
Raniża

Post autor: Raniża »

Nasta pisze: ↑15 lip 2020, 12:10 Ja jestem bardzo zadowolona, dla mnie to duże ułatwienie, a z DOZ mam same pozytywne doświadczenia, jeśli chodzi o e-recepty, więc też mogę polecić.
Dziewczyny, a słyszałyście o tej akcji zniżkowej dla seniorów w DOZie? Jeśli nie, warto przekazać tę informację rodzinie - mogą zaoszczędzić na swoich zakupach leków aż 20%.
Mośka

Post autor: Mośka »

Raniża pisze: ↑09 cze 2021, 21:57
Nasta pisze: ↑15 lip 2020, 12:10 Ja jestem bardzo zadowolona, dla mnie to duże ułatwienie, a z DOZ mam same pozytywne doświadczenia, jeśli chodzi o e-recepty, więc też mogę polecić.
Dziewczyny, a słyszałyście o tej akcji zniżkowej dla seniorów w DOZie? Jeśli nie, warto przekazać tę informację rodzinie - mogą zaoszczędzić na swoich zakupach leków aż 20%.
To super, nie wiedziałam. Możesz napisać jak długo będzie obowiązywała ta promocja? Czy trzeba spełnić jakieś warunki?
ODPOWIEDZ