Powiększenie ust
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
- esperanza
Re: Powiększenie ust
Najlepsze efekty daje wypełnianie ust kwasem hialuronowym, sama na taki zabieg zdecydowałam się w klinice dermed w krakowie. Usta są delikatnie powiększone, równe i w końcu moge używać czerwonej szminki.
- marilka
Ja miałam powiększane własnym tłuszczem i też jestem bardzo zadowolona. Zabieg wykonywał u mnie świetny chirurg - dr Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju i nie mogę go nie pochwalić. Jest bardzo skrupulatny, dokładny, "kaczych ust" mi nie zrobił, tylko są dokładnie takie jakie chciałam. Zdecydowanie warto skorzystać z jego usług, polecam go serdecznie, plus ma fajne ceny .
- part
Ja miałam powiększane usta u chirurga Knakiewicza w Knack Clinic we Wrocławiu http://www.knackclinic.com/. Zabieg wyszedł super, usta są powiększone, lekarz wyrównał asymetrię, dzięki czemu są całuśne jak nigdy .A tak na serio, to usta wyglądają fajnie, są pełne, ale nie przesadzone, takie jakbym się z nimi urodziła. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego i chirurga zdecydowanie mogę polecić, bo jest rzetelny.
- Tori
Powiem Wam szczerze, że sama trochę bałam się efektu, ale teraz jestem idealnym dowodem na to, że jeśli wybierze się odpowiednią klinikę, to efekt będzie naturalny Ja postawiłam na Centrum Neonia, w Krakowie https://neonia.com.pl/problem-zabieg/po ... st-krakow/ i jestem zachwycona tym, jak wyglądają moje usta.
Post autor: Grażynka »
Ja wykonałam zabieg powiększenie ust w Akademii Medycyny Estetycznej dr Szczepańska. To bardzo dobra klinika z miłą obsługą i kompetentnymi lekarzami. Moje usta wyglądają świetnie. Są pełne, ale wyglądają bardzo naturalnie. Mało kto mi wierzy że powiększałam usta. Dobry lekarz wykona zabieg poprawnie dlatego polecam ten ośrodek.