Katalizator - jaki sklep?
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
- Augustyn-82
Katalizator - jaki sklep?
Post autor: Augustyn-82 »
Witam. Jestem zmuszony wymienić katalizator w aucie, więc szukam sprawdzonego sklepu online z tego typu częściami. Co myślicie o sklepie pamaku.pl? Warto u nich zamawiać części?
- godfryd-70
Re: Katalizator - jaki sklep?
Post autor: godfryd-70 »
Zdecydowanie warto. Mam od nich tłumik i działa bez zarzutu. Zresztą jakość ich produktów przewyższa jakość asortymentu w konkurencyjnych cenach, nawet jeśli cena jest podobna. W razie wątpliwości obsługa Pamaku pomoże Ci w dobraniu odpowiedniej części.
- Runner
Pamiętaj żeby zużyty katalizator oddać na skup i recykling katalizatorów, dzięki temu odzyskasz naprawdę sporo gotówki, którą będziesz mogła przeznaczyć na zakup nowego. Wiele osób wyrzuca zurzyte katalizatory nie zdając sobie sprawy jaką mają one wartość nawet po zużyciu
- hella
Zgadza się , warto oddać stary katalizator na skup np. na https://weglik.eu/skup-platyny . Można zarobić trochę pieniędzy, gdyż popyt na platynę w nim zawartą jest duży, więc ceny są stosunkowo wysokie.
- eve
Owszem, są specjalne miejsca, gdzie można zapytać o części, ale u mnie samochód już jest w takim stanie, że nie wyobrażam go sobie takim właśnie. I też mam ofertę na to, żeby kupić tanio fajne autko, ale to muszę najpierw sprawdzić, ile za mój samochód zaproponuje ten skup aut Poznań . Jak mało, to nie mam co się porywać.
Post autor: Piórkowa »
Ze swojej strony mogę Wam z kolei polecić miejsce, które niedawno odkryłam ze stacjami ładowania pojazdów elektrycznych - https://wallbox.pl/1-zlacze/juicebox-pro Można tam znaleźć stacje zarówno z przeznaczeniem do domów, na parkingi czy dla firm. W ten sposób można zadbać o to, żeby móc w każdej dowolnej chwili podładować samochód i nie bać się, że w trakcie jazdy zabraknie Wam energii.