inwestowanie

Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
Łukasz11

inwestowanie

Post autor: Łukasz11 »

Inwestowanie w naszych czasach jest różnorodne. Sam chciałbym zacząć przygodę z inwestowaniem tylko pytanie w co? Dużo osób chwali sobie nieruchomości, to może to byłby dobry kierunek. A wy co możecie polecić? Zdecydowanie odpada giełda, bo na tym nie znam się zupełnie.
Drażka21

Re: inwestowanie

Post autor: Drażka21 »

To prawda, że teraz możliwości inwestowania są bardzo różne. Wszystko zależy od tego w czym się najlepiej potrafimy odnaleźć. Gdybym ja miała doradzać to również byłyby to nieruchomości. Tylko żeby cokolwiek zacząć w tym temacie to najpierw dobrze byłoby zdobyć teoretycznej wiedzy w tym temacie. Są do wyboru różnego rodzaju szkolenia inwestycyjne , warto na takie się zdecydować. Sam zakres takich szkoleń świadczy o tym, że trochę tej niezbędnej wiedzy jest do zdobycia. Wówczas będzie się podejmowało trafne i mądre decyzje, przynoszące zysk.
żelka

Post autor: żelka »

A próbował ktos z was działac na forex? Tez fajne pieniazki moga z tego wpasc. Z tym, ze wiadomo, trzeba sobie co nieco o tym poczytac, zeby wiedziec co i jak. No i wykresy renko sie tez na pewno przydadzą https://www.az-invest.eu/median-renko-p ... tatrader-4
Awatar użytkownika
kwiatek

Post autor: kwiatek »

A czy wiecie może jak inwestować w akcje na giełdzie? Czy ktoś z Was miał kiedyś do czynienia z takimi inwestycjami? Ja mam trochę odłożonej gotówki i zaczęłam się nad tym poważnie zastanawiać... Macie może jakieś porady i wskazówki dla początkujących?
Awatar użytkownika
jol879

Post autor: jol879 »

Uważam, że warto jest inwestować pieniądze bo można w ten sposób szybko zarobić. Moim zdaniem warto jest zdecydować się przy tej okazji na usługo brokerskie oferowane na stronie: https://ipopema.pl/uslugi-brokerskie,p3 przez znaną i doświadczoną firmę. Można jej w pełni zaufać.
Romęk

Post autor: Romęk »

Handel na giełdzie jest teraz dość opłacalny i Wiem, że wielu wie, jak to zrobić. Najważniejsze jest, aby dobrze zrozumieć, co jest w tej dziedzinie i jak można to wykorzystać dla siebie. To naprawdę obiecuje wiele możliwości, których w żadnym wypadku nie należy przegapić, jak sądzę.
Oswęd

Post autor: Oswęd »

Przy całej różnorodności transakcji finansowych, które odbywają się na rynku Forex, nie można nie korzystać ze specjalnych programów, które monitorują wiele procesów. Jest to naprawdę bardzo wygodne i łatwe do zrobienia etf jak handlować walutami online. Ta aplikacja jest szczególnie stabilna i łatwa w obsłudze. Używam go od dawna i upewniłem się, że nigdy mnie nie zawiedzie. Dlatego też radzę ci to zrobić. To bardzo pozytywnie wpłynie na twoje sprawy.
Awatar użytkownika
saru

Post autor: saru »

Oswęd pisze: ↑15 cze 2021, 12:17 Przy całej różnorodności transakcji finansowych, które odbywają się na rynku Forex, nie można nie korzystać ze specjalnych programów, które monitorują wiele procesów. Jest to naprawdę bardzo wygodne i łatwe do zrobienia etf
Jest wiele możliwości na inwestowanie np. fundusze zrównoważonego wzrostu https://generali-investments.pl/content ... ednosciowy Tylko zależy, ile masz środków, oraz na jaki temat posiadasz odpowiednią wiedzę.
Pawłow

Post autor: Pawłow »

Po pierwsze na inwestowaniu trzeba się znać, a po drugie i najważniejsze nawet to trzeba mieć co inwestować. Nie dysponuję takimi środkami póki co. Ale dla mnie inwestycją jest PPK i możliwość odłożenia dodatkowych środków na emeryturę. Bez zbytniego obciążenia, z pomocą pracodawcy i państwa. To jest właśnie moja inwestycja.
Maciej61

Post autor: Maciej61 »

Według mnie jak najbardziej warto inwestować, ale robić to bezpiecznie. Dlatego polecam zapoznać się z ofertą mennicy skarbowej https://www.mennicaskarbowa.pl/, za pomocą której możecie zainwestować w złote i srebrne monety, sztabki oraz kamienie szlachetne.
majorka

Post autor: majorka »

kazdy, kto planuje zaczac inwestowanie na Forex, powinien wziac pod uwage udzial w szkoleniach. Robert Gawęda takie organizuje i duzo osob je poleca ;)
laktoza

Post autor: laktoza »

Nie znam sie na inwestowaniu ale dzięki pracowniczym planom kapitałowym udało sie zaoszczędzić 10 tys, uważam że to jest sporo biorąc pod uwagę że nie odczułam w żaden sposób tego oszczędzania w swoim budżecie
ani8393

Post autor: ani8393 »

Myślicie, że pojawia się spadek, jeśli chodzi o handel na rynku cyfrowym? Konkretnie chodzi mi o sprzedaż internetową? Moim zdaniem spadki w niektórych momentach notowane są w każdej branży, bo jednak do takiego momentu dochodzi. Ale wydaje mi się, że sprzedaż internetowa dalej jest najważniejsza.
Andrzej13

Post autor: Andrzej13 »

Mogę wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat najlepszy broker forex . Jeżeli jesteście zainteresowani tym tematem, to wszystkie informacje znajdziecie na stronie.
Mario

Post autor: Mario »

Wiadome jest, że instrumenty finansowe są fundamentem wielu strategii inwestycyjnych. Aby efektywnie z nich korzystać, warto mieć dobrą wiedzę na temat ich charakterystyki i zastosowania. Zobacz, jakie instrumenty finansowe mogą być kluczowe dla twojej strategii inwestycyjnej na stronie: https://nasto.pl/instrumenty-finansowe- ... h-wiedziec
ODPOWIEDZ