Ginekomastia

Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
Annndrżej

Ginekomastia

Post autor: Annndrżej »

od dluzszego czasu jestem "szczesliwym" posiadaczem tzw. ginekomastii - ogolnie polega to na tym ze moje piersi (szczegolnie lewa) wygladaja nieco zbyt efektownie:) Byloby to w porzadku calkiem gdybym byl mloda kobieta, ale o ile mi wiadomo nie jestem i nie za bardzo sie sobie podobam. postanowilem sie tego wreszcie pozbyc, narazie wertuje internet w poszukiwaniu jakiegos info na ten temat. oglnie informacje sa nieco chaotyczne, sam juz nie wiem czy jedynym wyjsciem jest leczenie farmakologiczne czy tez hormonalne czy po prostu chirurgiczny skalpel. czy ktos z was mial juz do czynienia z podobnym problemem, tzn mial ginekomastie i ja wyleczyl? czy wiecie moze czy ten zabieg chirurgiczny jest refundowany, czy jestem skazany na placenie ok 4000 zl w prywatnym gabinecie chirurgii plastycznej, co biorac pod uwage stan mojego skromnego studenckiego portfela jest wlasciwie niemozliwe:(. pomozcie ludzie
KrysttianŚ

Re: Ginekomastia

Post autor: KrysttianŚ »

Ginekomastię w wielu przypadkach można operować i się jej po prostu pozbyć. Musiałbyś się skonsultować ze specjalistą. W Wilmedzie w Warszawie w leczeniu ginekomastii specjalizuje się doktor Ciszewski. Skontaktuj się, może będzie mógł pomóc.
ODPOWIEDZ