Co myślicie o szkole policealnej Cosinus?

Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
Awatar użytkownika
PatrycjaMos

Co myślicie o szkole policealnej Cosinus?

Post autor: PatrycjaMos »

Hej wszystkim!
Potrzebuję Waszej w wyborze dobrej zaocznej szkoły policealnej i też nie wiem na jaki kierunek warto postawić. Najbardziej interesują mnie te w wydaniu medycznym i co sądzicie, warto?
Awatar użytkownika
KarolinkaM

Re: Co myślicie o szkole policealnej Cosinus?

Post autor: KarolinkaM »

Ja osobiście mam pozytywną opinią odnośnie Cosinus! Rozwój jest bardzo ważny i jeśli masz możliwość nauki i zdobywania nowych umiejętności to naprawdę nie ma się co zastanawiać. Tym bardziej, że szkoły policealne Cosinus są w pełni darmowe i zajęcia prowadzone są w systemie zaocznym.
Awatar użytkownika
MajaUs

Post autor: MajaUs »

Jeżlei wybieramy już odpowiednią palcówkę do nauki to warto kierować się przede wszystkim aspektami w zakresie przekazywanej wiedzy i konkretnych umiejętności, które są najważniejsze jeżeli chcemy w najbliższej przyszłości zacząć pracę w tym kierunku. Ja podzielam pozytywną opinię odnośnie Cosinus, bo tutaj mam pewność że zajęcia prowadzone są zgodnie z planem, do tego przez doświadczonych nauczycieli, którzy starają się jak najlepiej przygotować uczniów do egzaminów kwalifikacyjnych oraz późniejszej pracy. Moja wypowiedź jest na podstawie placówki z Łodzi, do której uczęszczałam na kierunek Technik Masażysta :)
Awatar użytkownika
kwiatek

Post autor: kwiatek »

Moim zdaniem po liceum warto też doszlifować swój angielski, to na pewno pomoże później w znalezieniu lepszej pracy. Na stronie internetowej https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezykowe/angielski możecie zapoznać się z atrakcyjna ofertą kursów języka angielskiego, które są organizowane przez Szkołę Językową Profiingua. Sądzę, że naprawdę warto się na taki kurs zapisać ;)
Awatar użytkownika
PatrycjaMos

Post autor: PatrycjaMos »

Bardzo dobrze widzieć :) Na pewno z chęcią przy najbliższym naborze się do nich wybiorę. Chciałabym trochę poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności w zakresie kosmetyki.

jakie grzejniki aluminiowe wybrać
Awatar użytkownika
WiolaKos

Post autor: WiolaKos »

Mam podobne spostrzeżenia odnośnie szkoły policealnej Cosinus, która na pewno wyróżnia się wśród konkurencji zarówno organizacją zajęć, doborem kadry nauczycieli którym zależy na przekazaniu wiedzy ora umiejętności i oczywiście skutecznym przygotowaniu do egzaminów kwalifikacyjnych. Na ten moment zdecydowanie wygrywają kierunki medyczne i radziłabym Ci skupić się na nich, jednocześnie zapewniają rzetelne wsparcie w sekretariacie i jednocześnie dodatki jak sportowe karnety.
ODPOWIEDZ