Alergia na mleko
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować wpis? Zajrzyj tutaj!
- zefiryna_77
Alergia na mleko
Post autor: zefiryna_77 »
Cześć! Ktoś z was zmaga się może z alergią na mleko? Pijacie napoje roślinne? Ja mam kilka swoich ulubionych rodzajów, dzięki którym ani trochę nie tęsknię za mlekiem krowim. Uważam też, że takie napoje są o wiele zdrowsze, więc zdecydowanie dobrze jest je pić. Jestem ciekawa, jakie wy macie zdanie na ten temat?
- saru
Re: Alergia na mleko
To chyba bardziej alergia na lektorze. Ja bym się skonsultował z lekarzem.zefiryna_77 pisze: ↑26 mar 2021, 10:09 Cześć! Ktoś z was zmaga się może z alergią na mleko? Pijacie napoje roślinne[/url]? Ja mam kilka swoich ulubionych rodzajów, dzięki którym ani trochę nie tęsknię za mlekiem krowim. Uważam też, że takie napoje są o wiele zdrowsze, więc zdecydowanie dobrze jest je pić. Jestem ciekawa, jakie wy macie zdanie na ten temat?
Re: Alergia na mleko
Post autor: Oleńczuk »
Jeśli jesteście pod dobrą opieką lekarską, to na pewno bedzie Wam zdecydowanie prościej. Ja mogę Wam na pewno podpowiedziec, byście zajrzeli do https://ktomalek.pl/produkty-przeciwale ... czu/k-41/1 i zorientowali się, co faktycznie mogłoby okazać się dla Was najlepszym wsparciem w kontekście leczenia Waszej alergii.