Travelandaction.pl opinie

Przestrzeń dla sportowych freaków i poszukujących sposobów na spędzenie wolnego czasu.
Awatar użytkownika
Longin67

Travelandaction.pl opinie

Post autor: Longin67 »

Czy słyszeliście o biurze podróży specjalizującym się w wyjazdach golfowych i organizacji luksusowych wyjazdów Travelandaction.pl? Macie jakieś opinie o organizowanych przez nich wyjazdach? Korzystaliście z ich oferty?
Awatar użytkownika
wiki444

Re: Travelandaction.pl opinie

Post autor: wiki444 »

Firma travelandaction.pl specjalizuje się w luksusowych wyjazdach, dlatego nie mogą pozwolić sobie na wpadki. Dobre opinie to podstawa ich działalności. Ja szczerze polecam, bo wiele osób jest zadowolonych z wyjazdów z nimi.
Awatar użytkownika
eve

Post autor: eve »

Hej, nie, nie słyszałam wcześniej o takim biurze,ale moim zdaniem fajna opcja, bo można od razu znaleźć się w miejscu, które nam odpowiada pod względem naszego zainteresowania. Myślę, że coraz więcej takich biur będzie powstawać. A te klasyczne, oferujące normalne podróże wypoczynkowe czy służbowe, zostaną wyparte przez takie strony https://www.esky.pl/tanie-loty/0/0/ci/par/paryz , które umożliwiają darmową rezerwację hotelu, noclegu w innym miejscu, lotu czy nawet parkingu. Nie wspominając o możliwości wykupienia naprawdę taniego ubezpieczenia.
Awatar użytkownika
MonikaLatusik

Post autor: MonikaLatusik »

Szczerze mówiąc pierwszy raz slysze o tym biurze a tak to nie znam ;) Ja jak już to korzystam zawsze z biura podróży CoralTravel. Super oferty czy to last minute czy z przedsprzedaży też są godne polecenia.
Awatar użytkownika
ada094

Post autor: ada094 »

Miałam okazję brać udział w wyjeździe realizowanym przez travelandaction.pl. Mają bardzo dobre opinie, bo wszystko jest zorganizowane profesjonalnie. Ja polecam tę firmę.
ODPOWIEDZ