suplementy dla sportowców

Przestrzeń dla sportowych freaków i poszukujących sposobów na spędzenie wolnego czasu.
syśka

suplementy dla sportowców

Post autor: syśka »

Kochani czy możecie polecić mi jakieś dobre suple dla sportowców? zależy mi przede wszystkim na naturalnym składzie takich preparatów, I nie mam tu na myśli żadnych odżywek itd ale bardziej chodzi mi o coś co wzmocni moją wytrzymałość, doda energii i szybciej zregeneruje organizm po wysiłku.
wiża

Re: suplementy dla sportowców

Post autor: wiża »

a zaglądałaś już do sklepów dla sportowców? tam zwykle mają całkiem duży asortyment :) ja ostatnio kupiłam kofeinę z linii Sport od producenta Pharmovit ( znam ich produkty bo na co dzień przyjmuje też regularnie ich witaminy). Ogólnie polecam bo skład jest świetny, nie ma żadnej chemii czy konserwantów.
olguża

Post autor: olguża »

też polecam linię SPORT z Pharmovit :) sama kupiłam sobie kofeinę w tabletkach i powiem Wam, ze widzę znaczną poprawę jeśli chodzi o wydajność ćwiczeń, organizm też się znacznie szybciej regeneruje. niedrogie a świetne jakościowo preparaty :) kup nawet na próbę i sama ocenisz :)
MąMą

Post autor: MąMą »

Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie o suplementach dla sportowców to z pewnością zainteresuje go oferta zdrowyklik.pl. Duży wybór, świetne ceny, fachowe doradztwo. Nie dziwne, że mają tyle pozytywnych opinii w Internecie. Znajoma też mi to poleciła i nie żałuje.
węwę

Post autor: węwę »

Pamiętaj, że suplementy nie zastąpią Ci diety. Stanowią one jedynie jej uzupełnienie. W pierwszej kolejności zadbaj o właściwe żywienie. Mądrze dobieraj produkty do swoich posiłków. Spraw, by były one pełnowartościowe. Sprawdź czy na pewno w Twojej diecie jest wszystko czego potrzebujesz, by zachować zdrowie. Najważniejsze suplementy diety dla sportowców to: odżywki białkowe, glutamina, witamina C, kompleks witamin z grupy B, kompleks witamin i minerałów dla sportowców, omega 3, suplementy na regenerację.

--------
najlepsze mieszkania Gryfino
ODPOWIEDZ