Żłobek w Warszawie
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- damazy-87
Re: Żłobek w Warszawie
Długo z żoną zastanawialiśmy się nad wyborem żłobka, aż w końcu padło na Żłobek Anteczek. Przekonały nas organizowane w nim zajęcia z języka angielskiego. Fajnie, że dzieci już od najmłodszych lat mogą poznawać obce języki. Serdecznie polecam.
- Delicja
Wiadomo, że trzeba znaleźć super miejsce, a po żłobku przyjdzie czas i na przedszkole. Ja jestem już na tym etapie i mogłabym polecić wam Te Vizje Okopowa. Tu wasze dzieci będą mogli zaliczyć całą ścieżkę edukacji dla waszych dzieci, aż po liceum z maturą międzynarodową.
Post autor: poliśka »
W tradycyjnym żłobku jest duża liczba dzieci i tak naprawdę tam nikt nie dba o rozwój malucha. Właśnie dlatego warto pomyśleć o alternatywnym rozwiązaniu. Tutaj https://www.wioski.co na spokojnie sobie zerknijcie i poczytajcie na jakiej zasadzie działają punkty opieki. Myślę, że jest to ciekawe i praktyczne rozwiązanie, bo w ten sposób zadbacie o swoje dziecko.