wasze ulubione napoje

Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
Awatar użytkownika
fasolina

wasze ulubione napoje

Post autor: fasolina »

Macie jakieś ulubione napoje, soki? Ja najbardziej lubię tymbarka jabłko-wiśnia, fajnie smakuje i mam dużo miłych wspomnień z imprez ze znajomym gdzie zawssze sie tymbark pojawiał :D
Awatar użytkownika
zojacka

Re: wasze ulubione napoje

Post autor: zojacka »

też tymbarka lubię, często sobie kupuję te z serii vega i pomidorowy, przepyszne, na drugie śniadanie wypijam sobie szklankę często
Awatar użytkownika
kwiatek

Post autor: kwiatek »

A w czym podajecie napoje do picia Waszym dzieciom? Ja ostatnio trafiłam w sklepie internetowym Popaopa.pl na bardzo fajny b.box bidon. Spotkaliście się z nim wcześniej? Ma bardzo fajną, obciążoną słomkę, dzięki czemu dziecko może wypić płyn aż do ostatniej kropli :)
Awatar użytkownika
joy

Post autor: joy »

Bardzo lubię pomarańczowy caprio, czy to śniadania czy przy grillu, zawsze pasuje :)
Awatar użytkownika
Monik

Post autor: Monik »

Ja sporo piję herbaty jaśminowej, czasem czerwoną i jakieś ziółka, a od czasu do czasu kubek mleka (jak przyjdzie mi smak), czekoladę na mleku, no i wodę mineralną https://piwniczanka.pl/ jest bardzo dobra.
ODPOWIEDZ