vitamed.info.pl opinie
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- albina
Re: vitamed.info.pl opinie
Jak najbardziej polecam vitamed.info.pl, mają bardzo dobrych lekarzy. Pediatra jaki tam przyjmuje to pani doktor Komorowska, zdecydowanie lekarka godna zaufania. Idź śmiało, pomoże ci wyleczyć malucha : )
- Hipolita-79
Post autor: Hipolita-79 »
Zgadzam się ze zdaniem koleżanki, Pani doktor Komorowska z Centrum Medycznego Vitamed to super pediatra, ma fantastyczne podejście do dzieci!
- dorota-85
Ja do Vitamed trafiłam z polecenia koleżanki, byłam tam na wizycie u ortopedy. Teraz mamy tam swojego lekarza pierwszego kontaktu i pediatrę. Świetni lekarze i sprawnie działające centrum medyczne.
- Lilianna1960
Post autor: Lilianna1960 »
Od lat korzystamy całą rodziną z usług medycznych w przychodni Vitamed. Cały personel jest bardzo kompetentny i mają super podejście do pacjentów. Polecam również ginekologów, ponieważ jako jedyni nie zbagatelizowali moich objawów i szybko zdiagnozowali moją chorobę.
- ildefonsa-92
Post autor: ildefonsa-92 »
Ceny poszczególnych usług i zabiegów są przystępne. Nigdy nie miałam również żadnych uwag co do jakości wykonywanych badań i zabiegów, jak również do personelu. Polecam!
- farid1966
Przychodnia Vitamed ma obecnie stałą przerwę w ciągu dnia na pełną dezynfekcję przychodni. Cieszę się dbają o bezpieczeństwo pacjentów. Nie jestem to niestety tak popularne w pozostałych przychodniach w naszym województwie.
- żabka
Niestety nie kojarzę tej firmy. Jednakże, jak chodzi o Warszawę to z tego co zauważyłam, to Centrum Medyczne Gamma, przy ul. Bobrowieckiej 8 cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Do nich pacjenci faktycznie lubią chodzić, bo zawsze otrzymują należytą opiekę, pomoc. Myślę, że warto byłoby do nich się zgłosić.
- lesław-72
Współpracują z renomowanym laboratorium diagnostycznym Diagnostyka. Bardzo krótki czas oczekiwania na wyniki oraz miła i sympatyczna obsługa zdecydowały, że korzystam tylko z ich usług.