vitamed.info.pl opinie

Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
Awatar użytkownika
ada

vitamed.info.pl opinie

Post autor: ada »

Szukam dobrego pediatry w Aleksandrowie Łódzkim. Kumpela poleca mi przychodnię prywatną Vitamed. Warto? Macie tam zapisane dzieci? Polecacie lekarzy?
Awatar użytkownika
albina

Re: vitamed.info.pl opinie

Post autor: albina »

Jak najbardziej polecam vitamed.info.pl, mają bardzo dobrych lekarzy. Pediatra jaki tam przyjmuje to pani doktor Komorowska, zdecydowanie lekarka godna zaufania. Idź śmiało, pomoże ci wyleczyć malucha : )
Awatar użytkownika
Hipolita-79

Post autor: Hipolita-79 »

Zgadzam się ze zdaniem koleżanki, Pani doktor Komorowska z Centrum Medycznego Vitamed to super pediatra, ma fantastyczne podejście do dzieci!
Awatar użytkownika
dorota-85

Post autor: dorota-85 »

Ja do Vitamed trafiłam z polecenia koleżanki, byłam tam na wizycie u ortopedy. Teraz mamy tam swojego lekarza pierwszego kontaktu i pediatrę. Świetni lekarze i sprawnie działające centrum medyczne.
Awatar użytkownika
Tomisława

Post autor: Tomisława »

W Vitamed jest duża dostępność wizyt lekarskich u pediatrów, dlatego wiem, że moje dzieci mają zawsze zapewnioną wystarczającą ilość czasu i uwagi. Polecam
Awatar użytkownika
Lilianna1960

Post autor: Lilianna1960 »

Od lat korzystamy całą rodziną z usług medycznych w przychodni Vitamed. Cały personel jest bardzo kompetentny i mają super podejście do pacjentów. Polecam również ginekologów, ponieważ jako jedyni nie zbagatelizowali moich objawów i szybko zdiagnozowali moją chorobę.
Awatar użytkownika
mojra

Post autor: mojra »

W Vitamed można zamówić nawet usługi pielęgniarskie w swoim domu. To bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie dla starszych i samotnych ludzi. Bardzo doceniam takie dodatkowe możliwości.
Awatar użytkownika
ildefonsa-92

Post autor: ildefonsa-92 »

Ceny poszczególnych usług i zabiegów są przystępne. Nigdy nie miałam również żadnych uwag co do jakości wykonywanych badań i zabiegów, jak również do personelu. Polecam!
Awatar użytkownika
farid1966

Post autor: farid1966 »

Przychodnia Vitamed ma obecnie stałą przerwę w ciągu dnia na pełną dezynfekcję przychodni. Cieszę się dbają o bezpieczeństwo pacjentów. Nie jestem to niestety tak popularne w pozostałych przychodniach w naszym województwie.
Awatar użytkownika
żabka

Post autor: żabka »

Niestety nie kojarzę tej firmy. Jednakże, jak chodzi o Warszawę to z tego co zauważyłam, to Centrum Medyczne Gamma, przy ul. Bobrowieckiej 8 cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Do nich pacjenci faktycznie lubią chodzić, bo zawsze otrzymują należytą opiekę, pomoc. Myślę, że warto byłoby do nich się zgłosić.
Awatar użytkownika
lesław-72

Post autor: lesław-72 »

Współpracują z renomowanym laboratorium diagnostycznym Diagnostyka. Bardzo krótki czas oczekiwania na wyniki oraz miła i sympatyczna obsługa zdecydowały, że korzystam tylko z ich usług.
ODPOWIEDZ