Upadłość
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
Upadłość
Post autor: eveŚ »
Mieliście kiedyś taką myśl, żeby ogłosić upadłość konsumencką i w ten sposób poradzić sobie z długami? Okazuje się, że bardzo wiele osób tak uważa i nie jest to wcale rzadkie. Należy jedynie powiedzieć, że wcale nie potrzeba nam prawnika. Kursy pomocne i wzory dokumentów do upadłości na stronie jak-oglosic-upadlosc-konsumencka.pl znajdziecie.
Re: Upadłość
Post autor: Błażej »
Ja niestety musiałem ogłosić upadłość konsumencką, dobrze że trafiłem na eksperta w tej dziedzinie, który bardzo mi pomógł, polecam skorzystać z usług Pawła Marchewki - https://www.adwokatmarchewka.pl/ jeśli znajdziecie się w takiej sytuacjieveŚ pisze: ↑19 sie 2021, 10:58 Mieliście kiedyś taką myśl, żeby ogłosić upadłość konsumencką i w ten sposób poradzić sobie z długami? Okazuje się, że bardzo wiele osób tak uważa i nie jest to wcale rzadkie. Należy jedynie powiedzieć, że wcale nie potrzeba nam prawnika. Kursy pomocne i wzory dokumentów do upadłości na stronie jak-oglosic-upadlosc-konsumencka.pl znajdziecie.