Ulubione zabawki
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- kaja1992
Ulubione zabawki
Hejka. Jakie zabawki są ulubionymi waszych maluchów? U nas królują zabawki pluszowe, miękkie i najlepiej w kształcie zwierzaków. Nie zliczę chyba, jak dużą kolekcję już mamy. Wydaje mi się, że lepiej takie rzeczy kupować przykładowo bezpośrednio od producentów, bo w sklepach stacjonarnych raczej jakość nie jest satysfakcjonująca.
Re: Ulubione zabawki
Post autor: madam mła »
Mojej córce ostatnio serce skradł drewniany domek dla lalek od firmy TukuTuk. Jest nim absolutnie oczarowana, na ten moment jest to jej ulubiona zabawka. Bardzo mnie to cieszy, bo domek jest naprawdę pięknie i solidnie wykonany, widać, że włożono w niego dużo więcej pracy niż przy tworzeniu standardowych, plastikowych zabawek ze sklepu. Wiem, że to na pewno nie ostatnia rzecz od firmy TukuTuk - uwielbiam to, że zabawki od nich są takie porządne, a przy tym dzieci je uwielbiają. Polecam każdemu, kto jeszcze nie zna tej firmy!
Re: Ulubione zabawki
Post autor: Sandra »
Moja córka ma 8 lat staram się podsuwać jej zabawki kreatywne. Lubimy razem malować, rysować czy układać puzzle. Ostatnio kupiłyśmy prasowanki koraliki polega to na tym, żeby poukładać koraliki na podkładzie w dowolny wzór. Później musimy zaprasować to żelazkiem, żeby powstało coś na kształt mozaiki.