poradniasalomon.com.pl opinie

Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
Awatar użytkownika
aldona1990

poradniasalomon.com.pl opinie

Post autor: aldona1990 »

Cześć czy ktoś z Was korzystał z pomocy terapeutów z Poradni Salomon w Łodzi? Znalazłam ich stronę poradniasalomon.com.pl i zastanawiam się czy warto udać się do ich specjalisty od problemów rodzinnych. Macie jakieś opinie o tej poradni?
Awatar użytkownika
klara080

Re: poradniasalomon.com.pl opinie

Post autor: klara080 »

Specjaliści z poradniasalomon.pl mają ogromne doświadczenie w pomocy rodzinie. Wiem, że wiele osób ich chwali. W mojej opinii warto im zaufać, bo istnieją już długo i mają doświadczenie.
Awatar użytkownika
eliza157

Post autor: eliza157 »

Myślę, że poradniasaolom.pl to jedna z najlepszych w mieście. Ich fachowcy cechują się dużą empatią i zrozumieniem problemów. Mam taką opinię, że na pewno każdemu pomogą.
Awatar użytkownika
olka492

Post autor: olka492 »

O poradniasalomon.pl słyszałam wiele pozytywnych opinii. Ich pacjenci chwalą sobie zaangażowanie i doświadczenie specjalistów. Myślę, że można im śmiało zaufać.
Awatar użytkownika
gloria099

Post autor: gloria099 »

Zdecydowanie każdemu polecam poradniasalomon.pl. Mają duże doświadczenie w rozwiązywaniu problemów rodzinnych. Wiem, bo sama korzystałam z ich pomocy i mam dobrą opinię.
Awatar użytkownika
tamara309

Post autor: tamara309 »

Znam poradniasalomon.pl, więc mogę wyrazić swoją opinię. A jest ona pozytywna, bo mi pomogli, gdy miałam problemy rodzinne. Teraz czuję się dużo lepiej, a to właśnie ich zasługa.
Awatar użytkownika
flora122

Post autor: flora122 »

Wiele osób chwali sobie pomoc od poradniasalomon.pl. Ich cechy to empatia, ciepło i ogromne zaangażowanie w problem. Wszystkie te elementy składają się na moją bardzo dobrą opinię.
Awatar użytkownika
krysia647

Post autor: krysia647 »

Potwierdzam dobre opinie o poradniasalomon.pl. Mają ogromne doświadczenie i w mojej opinii, potrafią rozwiązać każdy problem rodzinny. Mi i mojej siostrze bardzo pomogli.
Awatar użytkownika
werka244

Post autor: werka244 »

Gdy miałam problemy małżeńskie, poszłam do poradniasalomon.pl, bo znalazłam pozytywne opinie o nich. Jestem zadowolona ze współpracy. Pracują tam mili i doświadczeni ludzie.
Awatar użytkownika
kinga003

Post autor: kinga003 »

Mam taką opinię, że poradniasalomon.pl to jedna z lepszych w Łodzi. Mają bardzo fajnych, miłych i empatycznych psychologów. Mi bardzo pomogli, dlatego zdecydowanie polecam ich każdemu.
Awatar użytkownika
zofia492

Post autor: zofia492 »

W internecie można znaleźć same sympatyczne opinie o poradniasalomon.pl. Wiedzą, jak podejść do każdego problemu rodzinnego i w dodatku są skuteczni. Myślę, że warto ich polecać.
Awatar użytkownika
marwiol1980

Post autor: marwiol1980 »

Takich usług jest bardzo wiele w internecie. Zdecydowanie można wybierać najtańsze propozycje.
Dementi to potwierdzenie w formie zaprzeczenia.
ODPOWIEDZ