poradniasalomon.com.pl opinie
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- aldona1990
poradniasalomon.com.pl opinie
Post autor: aldona1990 »
Cześć czy ktoś z Was korzystał z pomocy terapeutów z Poradni Salomon w Łodzi? Znalazłam ich stronę poradniasalomon.com.pl i zastanawiam się czy warto udać się do ich specjalisty od problemów rodzinnych. Macie jakieś opinie o tej poradni?
- klara080
Re: poradniasalomon.com.pl opinie
Specjaliści z poradniasalomon.pl mają ogromne doświadczenie w pomocy rodzinie. Wiem, że wiele osób ich chwali. W mojej opinii warto im zaufać, bo istnieją już długo i mają doświadczenie.
- tamara309
Znam poradniasalomon.pl, więc mogę wyrazić swoją opinię. A jest ona pozytywna, bo mi pomogli, gdy miałam problemy rodzinne. Teraz czuję się dużo lepiej, a to właśnie ich zasługa.
- flora122
Wiele osób chwali sobie pomoc od poradniasalomon.pl. Ich cechy to empatia, ciepło i ogromne zaangażowanie w problem. Wszystkie te elementy składają się na moją bardzo dobrą opinię.
- kinga003
Mam taką opinię, że poradniasalomon.pl to jedna z lepszych w Łodzi. Mają bardzo fajnych, miłych i empatycznych psychologów. Mi bardzo pomogli, dlatego zdecydowanie polecam ich każdemu.
- marwiol1980
Post autor: marwiol1980 »
Takich usług jest bardzo wiele w internecie. Zdecydowanie można wybierać najtańsze propozycje.
Dementi to potwierdzenie w formie zaprzeczenia.