Podział majątku - potrzebny adwokat
Rozmawiamy tu o rodzinie, związkach i maluchach. Zapraszamy do dyskusji wszystkich zainteresowanych tematem rodzicielstwa, małżeństwa i spraw rodzinnych.
- Lisa
Re: Podział majątku - potrzebny adwokat
W podobnej sprawie kontaktowałam się jakiś czas temu z kancelarią adwokata Adriana Króla. Mogę polecić, bo uzyskałam naprawdę fachową pomoc, dzięki czemu sprawa została pomyślnie rozwiązana. Zawsze możesz skorzystać z porady online, żeby się upewnić
- jol879
W życiu każdego człowieka prędzej czy później przychodzi moment, w którym skorzystanie z usług adwokata będzie niezbędne. Właśnie z tego względu dobrze jest mieć zapisany kontakt do kogoś godnego zaufania. Ja polecam: https://www.adwokatkatowice.net.pl (Kancelaria Adwokacka Smok i Partnerzy, ul. Kawek 2A / 3, 40-534 Katowice, NIP: 9542813158, REGON: 385711808, E-mail: kontakt@adwokatkatowice.net.pl, Telefon: +48793345777 ). Są świetni , więc na pewno Ci pomogą.
Post autor: dażka »
Takie sprawy często niestety potrafią się ciągnąć w nieskończoność. Dlatego adwokat to najlepsze rozwiązanie.
Post autor: Żaneta K. »
Znalazłam się w takiej sytuacji, że podział majątku już całkiem podzielił mnie i moje rodzeństwo. Szkoda zdrowia, żeby samemu się z tym mierzyć uznałam. Z resztą nawet sama to bym chyba sobie nie poradziła. Bardzo pomogła mi pani adwokat Barbara Węgłowska z kancelarii Węgłowski ze Szczecina. Zajęła się sprawą niezwykle profesjonalnie i rzetelnie, znajdując najlepsze dla mnie rozstrzygnięcie. Zdecydowanie lepiej z adwokatem tego rodzaju sprawy.
Post autor: Maćko »
Polecam prawników z Kancelarii Adwokackiej Kamil Wasilewski. Specjalizują się min. w prawie rodzinnym. Pan mecenas bardzo sprawnie reprezentował mnie w mojej sprawie.
Post autor: lótka »
Również i u mnie nastąpił ten etap. Skorzystanie ze sprawnego podziału majątku zaczęło się od zgłoszenia do https://www.krp-walbrzych.pl/oferta/podzial-majatku/ . Miało to odbyć się w ramach rozwodu między mną a eks żoną a chciałem , aby rozruszało się to w sposób zupełnie uczciwy i logiczny. Udało się.
Post autor: Dośka »
Oczywiście jeśli niema zgody w takiej sytuacji i co więcej jeszcze każdy domaga się swojej części to w takiej sytuacji warto jest wziąć ze sobą adwokata. Myślę, że dość ważną sprawa jest również posiadanie wiedzy na temat przepisania majątku za życia na jedno dziecko. Ja właśnie całkiem niedawno taki artykuł czytałam.