Moja córka własnie dostała katar, a przed nami długi weekend, więc wolę coś kupić dzisiaj, zanim choróbsko się rozkręci, a my zostaniemy z niczym. Co polecacie do higieny nosa u rocznego dziecka? Mam na myśli jakies bezpieczne i naturalne środki.
Re: Katar u dziecka
Cieknący katar może mieć różne przyczyny 260 https://conakatar.pl/kompendium-wiedzy/ ... -na-katar/ Czasem może to być alergia, a nie przeziębienie.Miłoszka pisze: ↑29 paź 2021, 8:08 Moja córka własnie dostała katar, a przed nami długi weekend, więc wolę coś kupić dzisiaj, zanim choróbsko się rozkręci, a my zostaniemy z niczym. Co polecacie do higieny nosa u rocznego dziecka? Mam na myśli jakies bezpieczne i naturalne środki.
To ja przykładowo zakupiłabym aspirator dla noworodka , ponieważ on sprawnie pozwala usunąć katar z noska maluszka. Moja siostra na bieżąco przykładowo korzysta z takie produkty i jest zadowolona, ponieważ teraz jej dziecko jest spokojniejsze, kiedy ma udrożnione drogi oddechowe.
Re: Katar u dziecka
Post autor: Jolka8 »
Nawracający katar to problem, który może utrudniać codzienne funkcjonowanie i obniżać komfort życia. Warto znać różne metody leczenia, które mogą przynieść ulgę i zmniejszyć dolegliwości. Od domowych sposobów po leki przepisane przez lekarza, istnieje wiele opcji do rozważenia. Dobrze jest poznać informacje na temat tego, jak przebiega przewlekły katar leczenie